1. Home
  2. Vesti
  3. Polestar dobija novog šefa dizajna iz Audija
Polestar dobija novog šefa dizajna iz Audija
6

Polestar dobija novog šefa dizajna iz Audija

110
6
Podelite sa prijateljima:

Polestar je objavio da šef dizajna brenda, Maksimilijan Misoni, napušta firmu posle šest godina. Preuzeće novu ulogu van kompanije. Naslednik novog šefa dizajna biće Filip Remers, koji je nedavno došao iz Audija.

– Zahvaljujem Maksu na njegovom vođstvu i našoj bliskoj saradnji tokom pokretanja Polestara kao jedinog uspostavljenog evropskog brenda čisto električnih automobila. Maks je uspostavio naš inovativni dizajn koji kombinuje estetski dizajn, luksuz i performanse na način koji je zaista Polestar. Svi mu želimo svu sreću u budućnosti, komentariše Tomas Ingenlat, izvršni direktor Polestara.

Novi šef dizajna, Remer, radi na dizajnu vozila 25 godina, a poslednje zaposlenje mu je bilo u Audiju. Pre nego što se pridružio ingolštatsko-nekarsulmskoj marki, bio je vodeći dizajner u Volkswagenu.

– Polestar je primer marke sa dobrim dizajnom automobila i velika mi je čast što sam dobio odgovornost za odeljenje dizajna. Radujem se radu sa kreativnim timom na dizajnu nove generacije Polestarovih automobila, komentariše Filip Remers.

AutoRepublika

(110)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Kako niko neće da uzme onu budalu što vodi dizajn BMW-u..
Uništi ih.

Matija

Izgleda da je na vrhu jos veca budala…

Laki

👍👍

Matija

Cudan proces! Novi sef Audija, Dolner, vrsi veliko spremanje u redovima dizajnera a njih preuzimaju druge firme. Po mojoj oceni dizajn Audija nalazi se u dubokoj krizi. Nestrpljiv sam da vidim prvo delo novog sefa audijevog dizajnerskog tima, Masima Frascele, koga su ukrali u Jaguaru Land roveru!

Sasa

Pa Audi ne moze bas da se pohvali dizajnom, osim tu i tamo par model koji su lepi.

Matija

Tako je, njihov dizajn je sve lisiji i losiji!