1. Home
  2. Vesti
  3. Passat dobio i verziju sulude cene s pogonom na sva četiri kraja karoserije
Passat dobio i verziju sulude cene s pogonom na sva četiri kraja karoserije
4

Passat dobio i verziju sulude cene s pogonom na sva četiri kraja karoserije

2.07K
4
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen nastavlja da širi asortiman svog novog karavana. Novi Passat, posle debija prvih pogonskih jedinica, dobija i očekivanu verziju sa pogonom na sve točkove.

Otvoren je konfigurator novog Passata 4Motion. Model će nuditi solidne performanse za one vozače koji žele da imaju dodatnu sigurnost u vožnji, a kako to obično biva, biće povezan sa snažnim i efikasnim dizel motorom. Za one koji bi želeli da se Passatom upuste i u „off-road“ avanture, moraće da sačekaju novi Passat Alltrack.

Podsećanja radi, Volkswagen je strukturirao asortiman opreme u tri nivoa. Prvi je Base iliti „bazni“ (koji se takođe naziva Passat), Business i R-Line. Nova verzija 4Motion je trenutno povezana sa završnim nivoom R-Line.

Što se tiče mehanike, jedina opcija za model sa integralnim pogonom jeste dvolitarski četvorocilindrični dizel motor 2.0 TDI koji razvija 193 KS i 400 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Pokreće točkove preko sedmostepenog DSG automatskog menjača sa dvostrukom spojnicom.

Ovaj motor omogućava novom Passatu da ubrza od 0 do 100 km/h za 7,6 sekundi i dostigne maksimalnu brzinu od 232 km/h dok je prosečna potrošnja 6 litara na 100 kilometara a emisija CO2 153 g/km, sve prema WLTP-u.

Za kraj, da napišemo cenu. Za sada nam je poznata ona u Španiji, gde VW Passat 2.0 TDI DSG 4Motion košta 57.435 evra. što je, složićete se, van svake pameti…

AutoRepublika

(2068)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Sub-Zero

Cena lubenice mora da ode na 15€/kg …

MRN

😊

Neko sa strane

Da… jer kad odes na pijacu, sve vrvi od potpuno novih Passata kojima su se poljoprivredni proizvodjaci dovezli da nam prodaju svoje proizvode. Hau jes no.

Da ne bude greske, kamo srece da je tako

Bob

U Srbiji je oko 4000 Eur jedtiniji nego u Spaniji. Ima ga na konfiguratoru domaceg uvoznika.