1. Home
  2. Kupovina automobila
  3. Rusi mnogo vole polovne dizelaše BMW-a i Toyote
Rusi mnogo vole polovne dizelaše BMW-a i Toyote

Rusi mnogo vole polovne dizelaše BMW-a i Toyote

447
0
Podelite sa prijateljima:

Među najpopularnijim markama u pretrazi polovnih dizel automobila prema podacima ruske Avtoteke bili su BMW, Toyota, Volkswagen – neki čak i sa nekoliko modela. Istovremeno, Hyundai sa modelom Santa Fe takođe je prisutan u ruskih top 10, ali Mercedes-Benza nema. Prosečna kilometraža najpopularnijih modela varira, ali ne prelazi 200 hiljada i nije manja od 100 hiljada kilometara.

Provera istorije polovnih dizel automobila i dalje izaziva interesovanje ljubitelja automobila. Može se pretpostaviti da je veliko interesovanje za Toyotu u ovom segmentu posledica činjenice da su polovni Toyotini SUV-ovi generalno popularni među ruskim automobilskim entuzijastima.

Istorija polovnih BMW-ovih dizel automobila se često proverava, i zato što su takvi automobili obično u prilično dobrom stanju, ali popust u odnosu na nove može biti više od polovine cene. Istovremeno, svi modeli koji se nalaze u „top ten“ su u segmentu visokih cena, pa je za kupce posebno važno da budu sigurni u pravnu „čistoću“ i transparentnu vlasničku istoriju.

Marka Model Prosečna kilometraža [km]
BMW Serija 5 138.091
Toyota Land Cruiser 191.250
BMW X5 126.239
Volkswagen Touareg 184.797
Toyota Land Cruiser Prado 147.614
Hyundai Santa Fe 104.511
BMW Serija 3 120.452
BMW X6 105.636
Audi Q7 154.066
Ford Transit 280.226

Tržište dizel putničkih automobila do pet godina starosti nudi širok spektar modela. Ovaj segment je zanimljiv jer je najveće interesovanje kupaca ovde usmereno na automobile poslovne klase, SUV-ove pune veličine i krosovere srednje veličine premijum brendova. Tako je za period od januara 2023. do marta 2024. godine najviše zahteva za proveru istorije automobila stiglo za BMW serije 5, a prosečna kilometraža takvih automobila iznosila je 138.091 km.

Na drugom mestu je Toyota Land Cruiser sa prosečnom kilometražom od 191.250 km. BMW zauzima i treće mesto sa modelom X5, sa prosečnom kilometražom od 126.239 km. Na četvrtom mestu u vrhu je Volkswagen Touareg. Ovaj krosover srednje veličine ima prosečnu kilometražu od 184.797 km.

Na petom mestu je ponovo Toyota sa modelom Land Cruiser Prado. Ovaj SUV japanskog brenda nudi se sa prosečnom kilometražom od 147.614 km.

AutoRepublika

(447)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments