1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Procurile slike budućeg modela DS 3
Procurile slike budućeg modela DS 3
3

Procurile slike budućeg modela DS 3

361
3
Podelite sa prijateljima:

Novi DS 3 (koji više ne bi trebalo da se zove DS 3 Crossback) fotografisan je na ulici. Prilika da se uoče razlike u stilu u odnosu na trenutni model.

Ova godina je godina restilizacije brenda DS. Novi DS 7 je restilizovana verzija DS 7 Crossback lansiranog 2017. godine. Ali francuska premjium divizija Stellantis grupe ima i druge projekte za ovu godinu, a to je prezentacija „faze 2“ modela DS 3 Crossback, koji se prodaje od 2018. godine. Novitet se očekuje i na štandu brenda na sledećem sajmu automobila u Parizu koji će svoja vrata otvoriti 17. oktobra.

Novi DS 3 se upravo pojavio na forumu sajta Worldscoop, u crnoj verziji lišenoj kamuflaže. Slika vam omogućava da proučite razlike na prednjem delu, koje deluju veoma diskretno: optika se vrlo malo menja i ispod njih se nalaze različite LED trake. Dizajn prednjeg dela se takođe menja sa oštrijim konturama rešetke.

Mreža same rešetke se razlikuje i koristi uzorak sličan onom na nedavno predstavljenom DS 7. Postoji mogućnost da ovaj prototip uključuje delove DS 3 Crossbacka kako bi obim novina bio tajna.

Ispod haube, DS 3 bi trebalo da zadrži svoje benzinske motore Puretech, ali ne i dizel. Što se tiče električne verzije, ona će nesumnjivo imati koristi od poboljšanja kapaciteta svojih baterija i motora.

AutoRepublika

(361)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Alan

Imamo diesel od 2019 – fantastičan auto

moron

„Ode“ još jedan dizel…

Bungi

Kod vas „cure“ slike k’o voda kod naših vodoinstalatera:-)