1. Home
  2. Vesti
  3. Žene izabrale Peugeot 308 za automobil godine
Žene izabrale Peugeot 308 za automobil godine
7

Žene izabrale Peugeot 308 za automobil godine

492
7
Podelite sa prijateljima:

Women’s World Car of the Year nagrada pripala je francuskom hečbeku.

Kao pandan priznanju “Svetski automobil godine” postoji “Ženski svetski automobil godine” gde žiri čine isključivo pripadnice lepšeg pola. Ukupno 56 žena iz 40 zemalja sa pet kontinenata učestvovalo je u biranju ovogodišnjeg pobednika.

Pre nego što su izabrale konačnog pobednika, dodeljena su priznanja u raznim kategorijama, a onda se među dobitnicima birao model koji će odneti konačni trijumf. Na kraju je Peugeot 308 uspeo da se okiti ovom titulom, koja mu je inače pobegla u finalu “Evropskog automobila godine”.

Peugeot 308 je ujedno pobedio i u kategoriji gradskih automobila. Stručne novinarke su za najbolji porodični SUV godine odabrale Kiju Sportage, dok je presto u sferi velikih automobila pripao Fordovom električnom Mustangu.

Najbolji veliki SUV je još jedan pripadnik EV klase, ovaj put BMW iX, a Audi e-tron GT proglašen je za najbolji performantni automobil. U sferi vozila sa pogonom na sva četiri točka trijumfovao je Jeep Wrangler 4xe.

AutoRepublika 

(492)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

7 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Mojoj supruzi i kćerci se jako dopada. Posebno ova besplatna zelena boja.
Videle kola na TV-u- Prokleti TV uvek kvari ljude …
Pokušao sam da im objasnim da je ova zelena maltene ista kao na 500L, ali, džaba troših reči 😊

Iznogud Časni

Neka ga sebi od svojih para i kupe. Ne razumijem ženinu potrebu da joj muž uvijek vrijedne stvari kupuje, a kad dodjes donrastave onda polaze pravo na sve i hoce 50%. Samo budale kupuju ženama , goni ih u picku materinu , svidja ti se? Kupi si! Tako treba s njima.

S mile

Da bre, baš juče su valjano tupili o ravnopravnosti žena. A one vazda u povlascenom položaju.

Iznogud Časni

i kad izbije rat, izvuce guzicu, kao nemoj zene…sta nemoj?! po cemu je njen zivot vrijedniji od tvog? Uvijek su u povlastenom polozaju. Samo rondaju, krv piju, nis ne rade, ak urade onda prigovaraju…kao hoce da rade poslove ko muski, pa idi u rat onda picka ti materina zenska, pa ratuj i gini. A, kaze, pa nemre tako…idi u rudnik…pa opet nemre tako..

Izmenjeno 2 godine pre od strane Iznogud Časni
Rikošet

Kako si krenuo uskoro ćeš mahati zastavom duginih boja 😉

Iznogud Časni

uh, puj,puj, puj, pomakni se s mjesta ! Za te imam pancirne metke namazane bijelim lukom. Evo gledam na autoservis rav4 pljugic, rekoh dje li jurkovic, jel mu se stuca 😀

Rikošet

Ne bih da mračim, ali ni mi se ne razumijemo u šminku.

Da biramo „najbolju“ ko zna koliko bi fulali…