1. Home
  2. Vesti
  3. Policajci zafrkanti nagovorili mlađeg kolegu da od starešina zahteva da mu dodele božićnu svinju!
Policajci zafrkanti nagovorili mlađeg kolegu da od starešina zahteva da mu dodele božićnu svinju!
0

Policajci zafrkanti nagovorili mlađeg kolegu da od starešina zahteva da mu dodele božićnu svinju!

2.12K
0
Podelite sa prijateljima:

Neverovatna situacija je zabeležena u jednom u okrugu u susednoj Rumuniji. Naime, policajci iz lokalne stanice organa reda su namagarčile mladog uniformisanog kolegu iz Đurđevske saobraćajne policije, kada su ga nagovorili da od svojih pretpostavljenih zahteva dostavu božićnog praseta, bolje reći svinjčeta teškog 160 kilograma.

Mlađani i naivni policajac je na osnovu nagovora, sastavio dokument u kome je tražio da realizuje pravo na „svoje prase“ za Božić. Čovek se pozvao na Uredbu broj 114/2018, u Rumuniji inače poznatu kao „Uredba o pohlepi“, a koju je promovisao Liviju Dragnea, bivši predsednik socijaldemokratske partije PSD. Sam tekst uredbe, nama ljubiteljima automobila nije toliko bitan, jer se pre svega odnosi na nametanje naknada bankama i energetskim kompanijama.

U svom obraćanju nadležnim oficirima policijske uprave, neiskusan kolega je naveo da ima već četiri godine radnog staža i da je, u skladu sa uspostavljenom tradicijom i navednom uredbom, ispunio propisane uslove da i on svoju porodicu obraduje povećom svinjom koju je pošteno zaradio.

Kako prenosi G4Media.ro, mladom policajcu su „iskusne kuke“ iz stanice rekle da su oni prošli kroz istu priču tokom prethodnih godina i da slađe meso nisu jeli od tako zarađenog svinjskog delikatesa.

Interna kontrola policije okruga Đurđu nije bila impresionirana ovom šalom, već je pokrenula istragu kako bi utvrdila okolnosti i potrebne mere.

„S obzirom na činjenicu u pogledu medijskog publiciteta koji je u javnom prostoru dobila ova vest, saopštavamo da smo naložili pokretanje istrage i provere u vezi sa ovim aspektima, su već u toku. Po završetku istrage će biti naložene zakonske mere. Istovremeno, preciziramo da ne postoji zakonska odredba s tim u vezi“, stav je đurđuvske policije.

AutoRepublika

(2123)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments