1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Škoda organizuje nadmetanje u kreaciji maskirne folije očekivanog sedana
Škoda organizuje nadmetanje u kreaciji maskirne folije očekivanog sedana
0

Škoda organizuje nadmetanje u kreaciji maskirne folije očekivanog sedana

307
0
Podelite sa prijateljima:

Indijski ogranak češke kompanije Škoda Auto India je najavila da će organizovati dizajnersko takmičenje u kom će stilisti biti u prilici da pokažu kako vide maskirnu traku za novi sedan srednje veličine koji će na tom tržištu, zahvaljujući sveprožimajućem siromaštvu, moći da ponese atribut premijum. Premijera potpuno novog vozila Škode je najavljena za kasniji deo godine, dok samo takmičenje startuje 18. avgusta. Radove mogu dostavljati sva punoletna lica putem sajta www.camowithskoda.com.

Učešće je ograničeno posedovanjem „indijskog pasoša“, i mogu se nadmetati i timovi oličeni u dizajnerskim studijima, kompanije, univerziteti i slično. Ocenom dostavljenih radova će se baviti tim Škode Auto iz Indije, a najistaknutiji učesnici će biti direktor marke Zak Holis i šef dizajna Oliver Stefani. Radove će procenjivati na temelju unetih inovacija, estetike, funkcionalnosti, ergonomije, trajnosti, uticaja, iskoristivosti, mogućnosti privođenja serijskoj proizvodnji i naposletku, na osnovu emocionalnog utiska koji uzrokuje.

Sudije će izbor suziti na pet radova, što će biti obelodanjeno 23. avgusta, dok će pobednik dobiti priliku da otputuje u Prag i upozna Stefanija i centralu kompanije, a njegov rad će ukrasiti prototip primerke Škodinog noviteta. Pobednik će se radovati i dizajnerskom tabletu koji je najavljen kao poklon kompanije, dok će i trojica koja su ušla u najuži izbor dobiti brendirane torbe Škode.

Ideja da se upriliči ova igra nije nova, odnosno predstavlja razradu priče pokrenute inicijacijom marketinške kampanje za SUV Kushaq, koji je dizajniran kroz saradnju timova stilista iz Češke i Indije. „Takmičenje u dizajniranju kamuflažne folije je odličan način da se pažnja publike preusmeri na naš drugi važan novitet koji lansiramo ove godine,“ rekao je Holis.

Tokom juna je već nagovešteno iz Škode da će biti zamenjen Rapid, a da će novajlija biti veći i raskošniji sedan. Verovatno je da će biti utemeljen na platformi MQB A0, a koja se testira na indijskim drumovima. Biće nazvan Slavia i siroti Hindusi spekulišu da će ponuditi i takvo čudo tehnike kakvo je panoramski krovni otvor.

AutoRepublika

(307)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments