1. Home
  2. Vesti
  3. Mazda u Francuskoj: Ko nađe skriven automobil – dobije ga!
Mazda u Francuskoj: Ko nađe skriven automobil – dobije ga!
3

Mazda u Francuskoj: Ko nađe skriven automobil – dobije ga!

3.08K
3
Podelite sa prijateljima:

Mazda organizuje zanimljivu nagradnu igru u zemlji Gala, a kako bi privukla pažnju publike, iskoristiće rastuću popularnost mode „pronalazaka“ automobila u raznim štalama, ambarima, garažama i ostalim zapuštenim prostorijama (barn find). Osnovna ideja organizatora podrazumeva traganje za skrivenim četvorotočkašem koji se nalazi na tajnoj lokaciji i koji postaje pronalazačev, onog trenutka kada se potvrdi uspešan kraj izviđačkih aktivnosti.

Mazda je negde na teritoriji Francuske „zakrkala“ automobil, a onaj koji ga pronađe, voziće se u njemu. Japanci veruju da na ovaj način pospešuju duh respekta prema klasičnim automobilima i pronalascima zapuštenih i zaboravljenih primeraka iz nekog drugog doba.

Japanska marka je izabrala nekoliko uticajnih ličnosti koje su ugled stekle učestalim pojavljivanjem na globalnoj mreži, ili po „naški“, nekoliko influensera koji će zainteresovanim tragačima davati pojedine tragove, indikatore gde bi se vozilo moglo nalaziti. Igra s „tankim“, mističnim instrukcijama će trajati od 1. do 28. marta, uz napomenu da se potraga neće morati odvijati fizičkim obilaskom sumnjivih lokacija, već će se u pronalazak moći krenuti i kroz internet prostranstva.

Onaj ko pomisli da je identifikovao preciznu lokaciju skrivenog vozila, poslaće Mazdi precizne koordinate, ili čak i fotografiju, sve sa ličnim informacijama.

Azijati nisu obelodanili koji automobil je sakriven, ali ne brinite, čim ga pronađete saznaćete i to koji ste model osvojili. Jasno je da će u igri moći da učestvuju samo punoletne osobe s vozačkom dozvolom, ali ako smatrate da je ovo prava igra za vas, proverite propozicije na zvaničnom sajtu Mazde.

AutoRepublika

(3075)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Zaboravio si na državljanstvo francuske ili boravak prijavljen u toj zemlji, dakle važi sa Pekija…za nas , jok.

BB

Ako ga najavi Baka Prase, onda je sigurno sakriven u svinjcu…

Banjo

Ne znam kako su resili da neko nebpogine kad udje na tudji posed da mu trkeljise po imanju. Glupost cista