1. Home
  2. Vesti
  3. Otkazan je Salon automobila u Briselu za 2021. godinu
Otkazan je Salon automobila u Briselu za 2021. godinu
0

Otkazan je Salon automobila u Briselu za 2021. godinu

133
0
Podelite sa prijateljima:

Iako su organizatori pre samo nekoliko nedelja potvrdili da će ova automobilska fešta biti održana u januaru naredne godine, sada stižu suprotne informacije. 

Inicijalno je bilo planirano da se manifestacija održi od 15. do 24. januara 2021. godine, uz maksimalno poštovanje preporučenih epidemioloških mera. Organizatori navode da će 99. izdanje ovog auto-salona biti odloženo za 2022. godinu i neka bolja vremena, bar kada je reč o pandemiji korona virusa.

Zdravstvena situacija u Belgiji se pogoršava, a tamošnje vlasti očekuju novi talas epidemije. Slično je i sa većinom ostalih evropskih zemalja, te je jasno da ovakvi javni skupovi još uvek nisu mogući.

Mada Salon automobila u Briselu ne spada u red najvećih u Evropi, ipak je tokom prethodnih godina ugostio brojne novitete. Ujedno, ovaj auto-salon je jedini koji se uspešno održao na Starom kontinentu ove godine, jer se čitava manifestacija odigrala pre početka pandemije korona virusa.

Ni dileri ni proizvođači nisu zadovoljni jer ove godine neće biti briselskog auto-salona. Tamošnji mediji pišu da oko 30% godišnje prodaje automobila u Belgiji bude ugovoreno tokom trajanja ovog salona.

Organizatori Salona automobila u Briselu već su najavili kada će biti održan sledeća manifestacija, a to je od 14. do 23. januara 2022. godine. Naravno, ako situacija u vezi sa pandemijom bude povoljna.

AutoRepublika 

(133)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments