1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai za sada ostaje u A segmentu
Hyundai za sada ostaje u A segmentu
0

Hyundai za sada ostaje u A segmentu

154
0
Podelite sa prijateljima:

Južnokorejska marka uverena je da u ovom trenutku model i10 ima mesto u njenom portfoliju. 

Velika je briga postao A segment za brojne proizvođače. Osim što je u pitanju klasa u kojoj nema ogromne zarade na svakom prodatom primerku, sada je tu i pritisak elektrifikacije. Brojni brendovi rešeni su da napuste ovu tržišnu nišu, no ostaje činjenica da u određenim delovima sveta, pre svega Evropi, i dalje postoji potražnja za ovakvim malim gradskim automobilima.

Ostaje da se vidi kako će tržište odgovoriti, ali pojedini proizvođači već su počeli da eksperimentišu sa alternativama za A segment. Tako je Citroen nedavno ponudio model Ami, koji bi trebalo da predstavlja interesantnu zamenu za automobil iz ove klase.

Hyundai će za sada ostati prisutan u ovom delu tržišta sa svojim modelom i10. Ipak, Korejci još nisu voljni da se posvete stvaranju nove generacije tog automobila.

Jedan od rukovodilaca ovog brenda, Lorenc Glab, kazao je da je sledeća iteracija i10 druga priča, ali da aktuelni model ima šta da kaže. „Verujemo da postoji prilika za trenutno izdanje modela i10 i odlučili smo da mu damo šansu. Mnogi proizvođači veruju da limuzine nemaju budućnost, pa i dalje nismo spremni da se oprostimo od njih“, zaključio je Lorenc Glab.

Dakle, Hyundai će ostati u A segmentu još najmanje 6-7 godina, jer je nova generacija i10 nedavno stupila na scenu.

AutoRepublika 

(154)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments