1. Home
  2. Vesti
  3. FCA priprema mali urbani krosover koji će nositi oznake tri brenda
FCA priprema mali urbani krosover koji će nositi oznake tri brenda
0

FCA priprema mali urbani krosover koji će nositi oznake tri brenda

762
0
Podelite sa prijateljima:

Italijanski mediji najavljuju poplavu novih potkompaktnih modela s povišenom pozicijom sedenja u gami više lokalnih marki. Invazija urbanih krosovera je najavljena za 2022. godinu i obuhvata marke Fiat, Alfa Romeo i, da čovek ne poveruje marku Lancia.

Da krenemo od najočekivanije premijere, to jest debija koji ni na koji način ne predstavlja iznenađenje. Jasno, radi se o drugoj generaciji Fiata 500X koji će dobiti tehnološka rešenja koja se polako odomaćuju u gami apeninske marke. Međutim, pored konvencionalnog SUV-a 500X, od Fiata treba očekivati i duhovnog sledbenika Centoventi koncepta.

Nakon što „na teren izvede“ kompaktni Tonale s povišenom pozicijom sedenja, Alfa Romeo će predstaviti i za broj manji model koji će kupcima biti ponuđen i u čisto električnoj verziji. Iako je i ovakva najava prilično neočekivana i, rekli bismo radosna, šta tek reći za sledeća govorkavanja.

Naime, prema onome što se čuje iz sve glasnijih spekulacija, čelnici italo-američke FCA grupacije su se upustili u analizu isplativosti razvoja još jednog urbanog SUV-a. To bi bio četvorotočkaš s oznakama Lancije, i bio bi utemeljen na gore pomenutom (korporacijskom) blizancu brenda Alfa Romeo.

Detaljnijih informacija nema, ali ne sumnjamo da će glasine, kao i fotografije maskiranih prototip primeraka, nabujati s približavanjem 2022. godine.

AutoRepublika

(762)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments