1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Red Bull postavio novi rekord u brzini zamene pneumatika (VIDEO)
Red Bull postavio novi rekord u brzini zamene pneumatika (VIDEO)
0

Red Bull postavio novi rekord u brzini zamene pneumatika (VIDEO)

644
0
Podelite sa prijateljima:

Savet: nemojte treptati tokom gledanja videa.

Ono što je uspelo Red Bullovom Formula 1 timu je zaista fascinantno. Naime, mehaničari austrijske ekipe su postavili novi rekord kada je reč o vremenu zamene točkova. Sva četiri su na bolidu Pjera Gaslija promenili za 1,91 sekundu tokom VN Velike Britanije u Silverstonu. Da ovo nije slučajno pokazali su Red Bullovi „čarobnjaci“ i na automobilu Maksa Ferštapena, s postignutim vremenom od 1,96 sekundi.

Zaista impresivno, gde čitav tim radi zajednički kao švajcarski sat. Na usporenom snimku možete videti do koje mere je rad mehaničara Red Bulla precizan i uhodan. Naravno, tapšanje po kacigama jasno pokazuje da su oni svesni kvaliteta odrađenog posla.

Ovo je pomoglo Gasliju da završi na četvrtom mestu, dok je Maks Ferštapen bio peti, naravno zahvaljujući besmislenom potezu Sebastijana Fetela koji ga je izbacio sa staze.

Prethodni rekord je držala ekipa Williamsa (1,92 sekunde), postavljen 2016. godine na VN Evrope u Azerbejdžanu, što takođe možete videti u video klipu iznad. Williamsov tim je tvrdio nakon nezvanične analize, da je promenio točkove na bolidu Felipea Mase za 1,89 sekundi, ali F1 zvaničnici nisu prihvatili to vreme.

AutoRepublika

 

(644)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments