1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Leklerk pripisuje brzinu Ferrarija na treninzima velikoj vrućini
Leklerk pripisuje brzinu Ferrarija na treninzima velikoj vrućini
0

Leklerk pripisuje brzinu Ferrarija na treninzima velikoj vrućini

144
0
Podelite sa prijateljima:

Ferrari je možda bio najbrži u FP1 i FP2 u Hokenhajmu juče, ali Šarl Leklerk je uveren da se „dominacija“ može pripisati visokoj spoljnoj temperaturi.

Šarl Leklerk predviđa da će se Mercedes i Red Bull približiti Ferrariju danas, jer se očekuje nešto svežije vreme.

Vrućina koja je vladala na stazi u petak je pomogla Ferrariju, jer je Mercedes bio prisiljen da više „otvori“ bolid zbog teškoća s hlađenjem, što je bilo evidentno u Austriji prošlog meseca.

Ipak, s obzirom na prognoziranu kišu, koja je trebalo da pada preko noći, Leklerk očekuje da će Mercedes i Red Bull biti oštriji konkurenti u kvalifikacijama.

„U subotu će biti svežije, što će pomoći drugim timovima. Mi smo uvek jaki kada je sunčano, a kada padne kiša, takođe znamo da je Red Bull veoma, veoma brz“, rekao je Leklerk.

Monačanin će pokušati danas da dođe do svoje treće pol pozicije, nakon Bahreina i Austrije, a ono što mu je glavni cilj je da dođe do prve pobede.

„Biću srećan isključivo ukoliko osvojimo pol poziciju, a još srećniji ako pobedimo u nedelju. Još uvek smo daleko od toga“, dodao je on.

AutoRepublika

(144)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments