1. Home
  2. Vesti
  3. Prve fotografije: BMW serije 8 Gran Coupe
Prve fotografije: BMW serije 8 Gran Coupe
6

Prve fotografije: BMW serije 8 Gran Coupe

978
6
Podelite sa prijateljima:

Prve tri fotografije serije 8 sa jednim parom vrata više u odnosu na kupe ili kabriolet verziju, su se pojavile na internetu. Kako je i bilo za očekivati, radi se o identičnoj varijanti u odnosu na pomenute dve, sve do B stuba.

U drugoj polovini vozila je dodat par vrata za ulazak na zadnju klupu, za šta je bilo potrebno nešto više centimetara među osovinama, što je razvojni tim i obezbedio.

Kada su u pitanju pogonske jedinice, one će biti identične kao i kod ranije predstavljenih verzija osmice. Dakle, tu je 840d sa šestocilindarskim trolitarskim dizelom, M850i sa 4,4l V8 benzincem, kao i sportski modeli M8 i M8 Competition.

Rivali ovog modela su Porsche Panamera, Audi A7, kao i Mercedesovi CLS i AMG GT sa četvoro vrata.

Korišćenjem opcija pretrage, možete pročitati zaista puno materijala o dragulju game marke BMW, seriji 8.

AutoRepublika

(978)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Ne vredi, koliko god se trudio i gledao i tražio išta skladno na prednjem delu ništa. Tuga.
Koliko je ostatak automobila izvanredan toliko je prednji kraj ružan. Čak mi i nova 7-ica ne bode toliko oči.

Balkanboj

Ovaj kupe sa boka i od pozadi izgleda sjajno, ali mi oči bode onaj prednji kraj – prelaz kod farova i onih bubrega. Suviše mi liči na Merc rešenja, serija 5 mi je nekako najskladnija u grupi novopredstavljenih vozila.

Mustang

pretvorili su atraktivnu seriju 6 u „debelu 5“ samo da bi u istoj formi izbacili seriju 8 čak i sa istim dimenzijama, ali sa većom cenom, dok je početna cena stare 6 bila 70.000 €, nove 8 je 100.000 €, kakav trik!

Rafael Bosnjak

Auto sa prijeda perfekcija a sazada je vrhunac jer ćeš ovo auto gledat samo od zada