1. Home
  2. Vesti
  3. Porsche Taycan na ulicama Štutgarta (VIDEO)
Porsche Taycan na ulicama Štutgarta (VIDEO)
0

Porsche Taycan na ulicama Štutgarta (VIDEO)

790
0
Podelite sa prijateljima:

Špijunskih fotografija Porschea Taycan Sport Turismo ima „koliko hoćeš“ na internetu. Atraktivni karavan je uhvaćen u objektiv špijunske kamere tokom testiranja u ekstremnim zimskim uslovima.

Ovoga puta, „slikan“ je na ulicama Štutgarta, a snimak je objavljen na Instagramu:

View this post on Instagram

Just bumped into this Porsche Taycan protoype around Stuttgart. Two things we noticed: 1) looks way smaller than a Panamera 2) looks like driving on rails in corners Even though, the legend @walter.roehrl is not an EV fan, both attributes are mainly possible to the new drivetrain form and battery solution. Looking forward to spot a Sport Turismo from which some are currently at cold weather testing – check @race356 for some pics of that. What's your thought about @porsche 's first all-electric model? Let us know in the comments below… #taycan #missione #prototype #erlkönig #testing #spotted #spotter #carspotters #carspotting #porschetaycan #porschemissione #stuttgart #electricvehicle #ev #electricporsche #exclusiveporschemodels #epm #0711

A post shared by Exclusive-Porsche-Models (@exclusive_porsche_models) on

Performantna električna mašina će biti cenovno pozicionirana slično Panameri, a evo šta su očevici primetili: „Izgleda prilično manji od Panamere a u krivinama se ponaša kao po šinama“.

Kada je reč o razlici u veličini, sasvim je logično da je Porsche s jedne strane želeo da izbegne kanibalizaciju, a s druge primeni „pakovanje“ u skladu s električnim pogonom.

Ipak, čini se da će Taycan imati sličnosti s Panamerom kada je reč o karoserijskim stilovima, pošto će u ponudi biti standardna verzija i spomenuti Sport Turismo.

Ono što takođe znamo o Taycanu je da će isporučivati najmanje 600 ks, gde će svaku osovinu pokretati po jedan elektromotor. Automija će biti nešto šira od 500 kilometara, dok će se brzo punjenje za 400 kilometara dometa obavljati za samo 15 minuta.

AutoRepublika

(790)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments