1. Home
  2. Video
  3. Ducati Panigale V4 vs. BMW M3 na Nirburgringu (VIDEO)
Ducati Panigale V4 vs. BMW M3 na Nirburgringu (VIDEO)
0

Ducati Panigale V4 vs. BMW M3 na Nirburgringu (VIDEO)

1.10K
0
Podelite sa prijateljima:

Dva protiv četiri točka! 

Vozač koji je okačio snimak na svoj YouTube kanal nalazio se na motociklu. Ducatijeva ubojita mašina koristi kao što samo ime kaže V4 agregat zapremine 1,1 litar. Sa svim tečnostima ima masu od 198 kilograma, a vozaču je na raspolaganju čitavih 214 konjskih snaga. Dakle, u pitanju je jedan veoma impresivan motocikl.

Tokom vožnje na Ringu, Ducati je „ukrstio koplja“ BMW M3. Obračun plavo-belog propelera i italijanskog motocikla savršena je dnevna doza adrenalina. Oba vozača su pokazala zavidan nivo vožnje, a posebno impresionira smirenost motocikliste u nekoliko „škakljivih situacija“. Iako su obe mašine fantastične, motociklista je uspeo da obiđe M3, tako da pobeda odlazi u tabor Ducatija.

Takođe, veoma je interesantno kolika količina saobraćaja se nalazi na Nirburgringu.

Pogledajte snimak:

(1102)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments