1. Home
  2. Vesti
  3. Audi: Ništa od TT-a sa četvoro vrata
Audi: Ništa od TT-a sa četvoro vrata
0

Audi: Ništa od TT-a sa četvoro vrata

236
0
Podelite sa prijateljima:

Nemačka marka saopštila je da su glasine koje su se pojavile pre nekoliko dana o tome da će TT postati kupe sa četvoro vrata potpuno netačne. 

„Porodični automobil nije niti može biti deo DNK za jedan model kao što je TT“, saopštila je pres služba Audija. Slično je kazao i Piter Oberndorfer, šef komunikacija u Audiju. On je ove nedelje na lansiranju novog A1 u Španiji na marginama manifestacije saopštio da ne zna odakle pojedinim medijima (britanski Autoexpress) ideje o TT sa četvoro vrata.

„Jedno vreme se jeste razmišljalo o porodici modela TT. Da modeli sa ovom oznakom stižu u više karoserijskih izvedbi. Ali je to odbačeno, jer je TT ipak sportski automobil i kao takav ima svoju specifičnu ciljnu grupu“, kazao je Oberndorfer.

Šef komunikacija Audija dodao je da su u pitanju teška vremena za putničke automobile. Pored sve veće najezde SUV modela, tu je i problem sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem. „Zabrana dizel i benzinskih modela sve više upućuje na elektrifikaciju. A tu moramo da razmišljamo i o tome šta možemo da priuštimo, i šta mogu naši kupci da plate.“

Glasine o TT-u sa četvoro vrata kolaju otkako je Audi predstavio koncept TT Sportback 2014. godine, ali prema svemu sudeći ovaj model neće ugledati svetlost dana.

(236)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments