1. Home
  2. MotoRepublika
  3. Opoziv za Ducati u SAD
Opoziv za Ducati u SAD
0

Opoziv za Ducati u SAD

140
0
Podelite sa prijateljima:

Ducati je primoran da pozove oko 1.500 motocikala u servise zbog velikog rizika od požara. 

Naime, kako italijanski proizvošač tvrdi, u pitanju je problem sa crevom goriva. To crevo nalazi se isuviše blizu izduvne cevi te postoji realna šansa da će se istopiti, a samim tim će doći i do curenja goriva.

Ducati navodi da će opoziv obuhvatiti samo modele Supersport i Supersport S koji su proizvedeni između jula 2016. i maja 2018. godine. Italijani su potvrdili da će motocikle besplatno prepraviti, odnosno da će creva biti premeštena dalje od izduvne cevi. Opoziv je, kao po običaju, lokalizovan na SAD, a vlasnici pomenutih spornih modela biće pozivani u servise od avgusta ove godine.

Kako se problemi za VW grupaciju ponovo nagomilavaju, opet je aktuelizovana priča o prodaji Ducatija. Podsetimo, kada je poslednji put ova grupa pokušala da otuđi motociklističku marku tome su se isprečili moćni nemački radnički sindikati.

(140)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments