1. Home
  2. Vesti
  3. Novi skeč: Audi Q8
Novi skeč: Audi Q8
0

Novi skeč: Audi Q8

528
0
Podelite sa prijateljima:

Audi je trenutno u fazi testiranja novog Q8, kako u saobraćaju, tako i na trkačkoj stazi. Špijunske fotografije su zabeležile maskirani prototip ali i neke primerke bez kamuflaže.

Premijera bi trebalo da se održi u narednih nekoliko meseci, a u to ime, Audi je lansirao novi skeč, koji po svemu sudeći najavljuje novi Q8.

Naravno, marka iz Ingolštata nije zvanično potvrdila da li se na „tizeru“ nalazi Q8, ali tu je informacija da novi model „poseduje gene #Audi #Urquattro“. I dalje nam nije jasna ta marketinška „logika“, da se rasni sportski model poredi sa jednim SUV-om u bilo kakvom smislu. To nam se čini kao kada biste planinarske cipele reklamirali sa Useinom Boltom…

Uglavnom, visoka karoserija i veliki točkovi odmah daju do znanja o čemu se radi. Za razliku od Q7, vozilo na skeču krasi iskošena linija krova, slično ostalim modelima u segmentu, poput BMW-a X6.

Naravno, Q8 je varijacija na temu Lamborghini Urusa, a može i obrnuto. Samim tim, srodan je sa Bentley Bentaygom i Volkswagen Touaregom. Serijski Q8 bi trebalo da ima dosta sličnosti sa konceptom iz 2017.

Kompletne specifikacije će očigledno biti poznate prilikom lansiranja novog modela, mada u suštini, nema tu ničeg novog, sem eventualno izgleda. Možda ga vidimo već u Pekingu…

 

(528)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments