1. Home
  2. Vesti
  3. BMW serije 8 – Minhen uzvraća udarac (galerija)
BMW serije 8 – Minhen uzvraća udarac (galerija)
0

BMW serije 8 – Minhen uzvraća udarac (galerija)

28.95K
0
Podelite sa prijateljima:

Još jedan vesnik novog stajlinka bavarske marke se našao u Pebl Biču – koncept serije 8.

Dakle, BMW je odlučio da pokaže čime raspolaže na Concours d’Elegance 2017.

Kao i Z4, i ovaj koncept predstavlja prethodnicu kupea koji će se u serijskoj verziji pojaviti u toku sledeće godine.

BMW serije 8 koncept donosi čitav niz novih dizajnerskih smernica, kako što se tiče spoljnog izgleda, tako i unutrašnjosti. Karoseriju krase sportske linije i padajuća linija kroza, uz spojler na poklopcu prtljažnika. Masivni ventilacioni otvori se nalaze u oba odbojnika.

Kabinski prostor donosi sličan sportsko-luksuzni ugođaj. Sedišta presvučena kožom mogu biti u „Dark Born“ ili „Fjord White“ varijantama, sa školjkama od ugljeničnih vlakana.

Swarovski kristali krase iDrive kontroler, što doprinosi osećaju visokog prestiža. Za razliku od rivala iz Aston Martina i Lexusa, serija 8 će posedovati zadnja sedišta, mada će naravno akcenat biti na onim prednjim.

Očekuje se da BMW serije 8 u serijskom izdanju debituje početkom 2018., pre nego što krene u prodaju. Nakon njega stiže i performantni M8. Cenovna kategorizacija još uvek nije poznata.

Izvor: Motor 1

Foto: Jake Holmes

.

 

(28951)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments