1. Home
  2. Prezentacije
  3. Mikroven Subaru Chiffon dobija verziju za putovanja
Mikroven Subaru Chiffon dobija verziju za putovanja
0

Mikroven Subaru Chiffon dobija verziju za putovanja

2
0
Podelite sa prijateljima:

Kei automobil Subaru Chiffon je blizanac modela Daihatsua Tantoa: automobili pod brendom Subaru se proizvode od 2016. Blizanci su zajedno prešli u novu generaciju 2019, a tri godine kasnije su istovremeno ažurirani.

Štaviše, mikrovan Daihatsu Tanto je tada dobio pseudo-terensku verziju Fun Cross, ali Subaru Chiffon je tek sada dobio sličnu verziju.

Verzija Subaru Chiffon Try razlikuje se od osnovnog mikrovena po drugačijem izrazu lica: ugrađeni su originalni farovi, prednji branik sa obiljem neobojene plastike i srebrna imitacija zaštite motora. Pojavila se crna sjajna rešetka hladnjaka, plastične obloge se nalaze sa strane, a karoserij se u celini oslobodio viška hroma.

Na krovu su postavljene šine za prtljag, naglašavajući avanturistički fokus specijalne verzije. Plavo metalik boja Lake i zelena Forest pojavili su se u rasponu boja karoserije, a opciono se nudi dvobojno farbanje. Sačuvan je potpisni „trik“ blizanaca – ogromna vrata na levoj strani. Na ovoj strani nedostaje srednji stub, pa se sa otvorenim vratima formira otvor od 1.490 mm.

Unutrašnjost verzije Try ima nove presvlake sedišta otporne na habanje i vodu sa kontrastnim narandžastim detaljima. Imidž putnika je poboljšan i dobrim kapacitetom unutrašnjosti sa širokim mogućnostima transformacije. Na primer, zahvaljujući preklopnom sedištu suvozača, dugi predmeti se mogu transportovati. Zadnja klupa ima uzdužno podešavanje u rasponu od 240 mm.

Nema tehničkih promena. Kao i osnovni mikroven, Chiffon Try je opremljen trocilindričnim atmosferskim motorom od 660 „kubika“ koji razvija 52 KS i 60 Nm. Radi u tandemu sa D-CVT, koji kombinuje pretvarač obrtnog momenta, mehanizam klinastog remena i planetarnu prvu brzinu.

Uz doplatu, može se naručiti pogon na sva četiri točka. Ali iz nekog razloga, turbo verzija motora od 660 „kubika“ (64 KS, 100 Nm) nije dostupna u specijalnoj verziji: ona ostaje privilegija modifikacije Chiffon RS. Nisu najavljene nikakve modifikacije vešanja, klirens ostaje standardan (150 mm).

U Japanu, Subaru Chiffon Try startuje sa cenom od 1,83 miliona jena (12.300 dolara), dok se osnovni može kupiti za 1,49 miliona jena (10.000 dolara). Porudžbine su sada otvorene.

AutoRepublika

(2)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments