1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. BMW pripremio opcije za fabrički tjuning novog M5 Touringa
BMW pripremio opcije za fabrički tjuning novog M5 Touringa

BMW pripremio opcije za fabrički tjuning novog M5 Touringa

180
4
Podelite sa prijateljima:

Kao i brojni drugi BMW-ovi modeli, novi M5 Touring kupci mogu poboljšati sa dodacima M Performance. Promena izgleda je jasna, ali prema rečima minhenskog proizvođača automobila, dodatna oprema će takođe poboljšati aerodinamiku.

Delovi M Performance su napravljeni od ugljeničnih vlakana ili aramida. Na primer, zadnji difuzor od ugljeničnih vlakana i titanijumski izduvni završeci daju automobilu efektniji i sportskiji izgled.

Ostale nadogradnje uključuju ugljenični prednji razdelnik, bočne pragove i poklopce ogledala od istog materijala. Dostupne su i mat crne nalepnice ili poklopac rezervoara za gorivo od ugljenika.

Unutra, automobil može biti dodatno poboljšan patosnicama i drugim dizajnerskim karakteristikama M Performance kao što su poklopac za ključeve.

Nismo naišli na podatak da li postoji i fabrička opcija za smanjenje težine, jer kao što se sad „urbi et orbi“ zna, novi M5 je preterano težak za svoju klasu.

Posle 14 godina, BMW M5 Touring je prvi karavan Serije 5 iz divizije M.

AutoRepublika

(180)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

Ah, sećam se, to izgleda ovako … 😊

comment image

BB

Doplatiš da bi bi zabrinut na svakoj rupi…

Da li je vrisnula jedna ili dvije gume… A rezerve nema. A ni šlep služba ne pomaže, samo pauk, a i on je problem zbog širokih guma…

MRN

Hajde molim te, ko nomalan se u 2024. godini još zamara tim čisto hipotetičkim „bedastoćama“ 😊

s mile

Mrcina teška TRI TONE, sada je lakša za par kg, i skuplja za 10 %….