1. Home
  2. Vesti
  3. Počela je proizvodnja Polestara 3 u SAD
Počela je proizvodnja Polestara 3 u SAD
1

Počela je proizvodnja Polestara 3 u SAD

76
1
Podelite sa prijateljima:

Polestar obnaroduje „urbi et orbi“ da je proizvodnja novog modela Polestara 3 počela u Južnoj Karolini u SAD. Polestar će u fabrici proizvoditi automobile namenjene američkom i evropskom tržištu. Dopunjuje proizvodnju u Čengduu u Kini.

– Proizvodnja Polestara 3 u SAD je važan korak za nas. Sada kupcima u Americi nudimo električni krosover koji se proizvodi na njenom tlu. Izvoz Polestara 3 proizvedenog u Južnoj Karolini u Evropu će ojačati naše poslovanje u široj perspektivi, objašnjava Tomas Ingenlat, izvršni direktor Polestara.

Proizvodnja u SAD je prvi korak za Polestar da diverzifikuje proizvodnju. Polestar će učiniti istu stvar sa Polestarom 4, koji će se proizvoditi u Južnoj Koreji od sredine 2025. godine.

– Polestar 3 je dobio fantastične kritike od automobilističkih novinara širom sveta i vidimo veliko interesovanje kupaca za probne vožnje. Čvrsto verujem da je ovo najlepši i najsposobniji krosover na tržištu danas, zaključuje Tomas.

AutoRepublika

(76)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Matija

Ovaj auto mi se dopada! Dizajner je znao sta hoce, do poslednjeg detalja! Dole je malo SUV, gore je pravi kupe, dva sveta u perfektnom skladu! Bravo! Ono sto bih licno pokusao, bilo bi da sve crne plasticne elemente obojim nekom drugom, manje kontrastnom bojom – na primer, sa belom karoserijom isla bi dobro srednje siva sa osvezavajucom plavkastom nijansom.