1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai Tucson proslavlja 20 godina u Evropi posebnim izdanjem
Hyundai Tucson proslavlja 20 godina u Evropi posebnim izdanjem
4

Hyundai Tucson proslavlja 20 godina u Evropi posebnim izdanjem

131
4
Podelite sa prijateljima:

Popularni krosover proslaviće dve decenije na evropskom tržištu uz specijalnu opremu pod nazivom 20th Anniversary Edition. Njegova proizvodnja će se odvijati od avgusta u Nošovicama.

Hyundai Tucson, trenutno u četvrtoj iteraciji, nedavno je dobio pristojnu modernizaciju, koja je pored manjih novih dizajnerskih promena donela novu tehnologiju. Sada se, međutim, ponuda takođe proširuje i uključuje novu opremu objedinjenu pod paketom 20th Anniversary Edition.

Kao što ime govori, za proizvođača automobila to je obeležavanje dvadesetog „rođendana“ modela, tačnije njegovog lansiranja na evropska tržišta. Nova oprema će standardno nuditi niz dodataka, koji su inače dostupni samo uz doplatu.

Na prvi pogled impresionira posebnom bojom u nijansi Pine Green Matte, koju upotpunjuju crno farbane lajsne za prozore i poklopce spoljašnjih retrovizora. 19-inčne aluminijumske felne u tamno sivoj boji ispunjavaju lukove točkova.

Kabina je dobila novi tretman sa sedištima tapaciranim u kombinaciji crne i suede kože, a pored toga je ukrašena zelenim šavovima. Posebnost su pločice sa logoom izdanja, koje je inspirisano pogledom na grad Tucson u Arizoni, lokalnim specifičnim saguaro kaktusom i pejzažima planina istoimenog nacionalnog parka.

Proizvodnja modela punog imena Hyundai Tucson 20th Anniversary Edition počeće u češkoj fabrici Hyundai Motor Manufacturing u Nošovicama tokom avgusta, a porudžbine će se primati od septembra.

Broj proizvedenih komada neće biti ograničen. Proizvođač automobila još uvek nije odredio cenu.

AutoRepublika

(131)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

„Palac gore“ za napokon fizički izdvojene komande klimatizacije 😊

s mile

Izuzetan napredak kroz generacije, meni lično dizajn sve bolji, hrabar dizajn, i velike promene. A ne kao ovi evropejci sa dugom tradicijom, gde se lajsna promeni na 3 god.

Svaka im čast

MRN

Deo tog „hrabrog dizajna“ je i položaj svetlosnih grupa kod Kone.
„Hrabar dizajn“ nije baš uvek i u interesu vlasnika.

s mile

Potpuno saglasan, taj deo dizajna je dobar samo proizvođaču i osiguravajućem društvu.