1. Home
  2. Life
  3. Renault obećava da je novi električni Scenic ključan za dugovečan brak
Renault obećava da je novi električni Scenic ključan za dugovečan brak
1

Renault obećava da je novi električni Scenic ključan za dugovečan brak

135
1
Podelite sa prijateljima:

Renault daje velika obećanja u vezi sa lansiranjem novog električnog automobila Renaulta Scenica. Ako živite u Ujedinjenom Kraljevstvu, garantovano će održati vaš brak u životu. Barem to Renault obećava britanskim kupcima.

Pre no što nastavimo, da vas podsetimo da je Peki onomad testirao Scenic, a o njemu možete čitati ovde

Elem, Renault opisuje Scenic kao kompletan porodični automobil sa puno prostora i dobrom udobnošću za celu porodicu. Upravo to bi trebalo da bude spas.

Istraživanje koje je sproveo Renault pokazuje da petina (21 odsto) Britanaca kaže da greške u vožnji izazivaju najviše svađa između njih i partnera u automobilu, a zatim 20 odsto onih koji kažu da je to zbog vožnje njihovog partnera.

Istraživanje je takođe pokazalo da su tri najbolje karakteristike automobila koje pomažu u poboljšanju atmosfere u automobilu udobna sedišta (42 odsto), dobar zvučni sistem (26 odsto) i dovoljno prostora za sve (26 odsto).

Zato Renault nudi opciju da vrati automobil i dobije punu refundaciju novca ako se kupac Scenica razvede tokom godine.

– Činjenica je da parovi nisu uvek u harmoniji u kolima. Ova jedinstvena kampanja pokazuje koliko je Renault siguran u svoj model Scenic i njegovu sposobnost da unese radost u porodični život, kaže Noel Bunting, kreativni direktor Renaultove reklamne agencije Publicis London.

Ponuda dolazi sa nekoliko klauzula. Automobil mora biti kupljen od fizičkog lica i za povrat novca mora se priložiti dokumentacija vezana za razvod ili odjavu partnerstva. Sve mora da potvrdi sud.

AutoRepublika

(135)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

Neobična definicija „dugovečnog“ braka … 😊