1. Home
  2. Vesti
  3. Ruski Citroen C5 Aircross počinje da se prodaje
Ruski Citroen C5 Aircross počinje da se prodaje
1

Ruski Citroen C5 Aircross počinje da se prodaje

14.85K
1
Podelite sa prijateljima:

Proizvodnja automobila u fabrici PSMA Rus u Kalugi nastavljena je 27. marta. Tada je na montažnu traku stavljen krosover Citroen C5 Aircross, sastavljen od kineske opreme za vozila po tehnologiji malih jedinica (bez zavarivanja ili farbanja). Proizvodnja se vrši po narudžbini kompanije Automobile Technologies LLC, a danas je objavila početak zvanične prodaje automobila iz Kaluge.

Citroen C5 Aircross se nudi sa jednim motorom, koji uključuje benzinski turbo motor 1.6 (175 KS, 250 Nm) i osmostepeni „klasični“ Aisinov automatski menjač, a pogon je na prednje točkove.

Ova kombinacija obezbeđuje da krosover sa masom od 1.485 kg, ubrzanjem do 100 km/h za 10,4 s i da dostigne maksimalnu brzinu od 200 km/h. Ogibljenje koristi sopstvene progresivne hidraulične jastuke sa hidrauličnim prigušivačima odskoka, dizajniranim da obezbede povećanu udobnost.

Paleta boja karoserije uključuje sivu, plavu i crvenu metalik, kao i biserno belu (ovo je jedina plaćena opcija, košta 35o evra).

Citroeni sastavljeni u Kalugi dolaze u jednom jedinom bogatom paketu, Feel 360. Sadrži šest vazdušnih jastuka, dvozonsku klimu, kombinovanu kožnu i oblogu sedišta od alkantare, virtuelne instrumente (12,3 inča), multimedijalni sistem sa ekranom od 10 inča, kamere 360 stepeni, senzore za svetlost i kišu, tempomat, sistem za ulazak bez ključa, bežično punjenje i zaštitu kartera motora. Prednja sedišta imaju električni pogon sa memorijom položaja, grejanje i masažu.

Preporučena cena je već bila poznata – 43 hiljade evra. Zanimljivo, još uvek postoje uvezeni automobili kineske proizvodnje, a koštaju od 41 hiljade.

Garancija na automobile je tri godine ili 100 hiljada kilometara. Automobili su dostupni kod prodavaca, ali pored toga, kompanija Automotive Technologies je pokrenula direktnu onlajn prodaju preko ruskih sajtova za marke Peugeot i Citroen. Obećane su sve uobičajene usluge, pa čak i isporuka automobila direktno iz fabrike.

AutoRepublika

(14847)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Karlo

Bezobrazno skup automobil. Kopija ,sa ovim karakeristikama, vredi najviše do 27-30.000 €>