1. Home
  2. Vesti
  3. Moskvič već poskupeo!
Moskvič već poskupeo!
10

Moskvič već poskupeo!

7.32K
10
Podelite sa prijateljima:

Počev od prvog dana avgusta, kupci modela Moskvič 3 i Moskvič 3e će biti prinuđeni da plaćaju više cene i to za nekih 300 do 370 hiljada ruskih rubalja, što je ekvivalent od 2,9 do 3,6 hiljada evra „u našem novcu“. Na taj način je uvećanje cene značajnije od 15%, i to za konvencionalno vozilo, dok je nešto blaže za električnu verziju, usled više početne cene.

Moskvič 3 će kao i ranije biti ponuđen s dva paketa opeme. Verzija Standard koja dolazi s ručnim menjačem i poizvedena je 2023. godine se sada traži 2,2 miliona ruskih rubalja, odnosno približno 21.400 evra, ali ako se vozilo kupuje posredstvom sistema „staro za novo“, cena je za nekih 5% niža.

Ista varijanta, samo s menjačem tipa CVT plaćaće se najmanje 22,2 hiljade evra (a moguće je ostvariti i pravo na popust, na gore opisan način). Kod paketa opreme nazvanog Comfort, magije nema da se dobije niža cena od zacrtane. A ona je na nivou od 24.100 evra. Električni krosover Moskvič 3e je dostupan jednoj, jedinoj konfiguraciji i ona staje 38.400 evra.

U Rusiji je od 1. avgusta ove godine došlo do uvećanja stopa tereta za reciklažu, a uprava Moskviča je ranije podržala ovu inovaciju. Poreska stopa za putničke automobile, u zavisnosti od veličine motora, povećana je za 1,7 do 3,7 puta. Vredi napomenuti da indeksiranje utiče na nove i polovne automobile koje uvoze pravna lica, ali se ne odnosi na fizička lica.

AutoRepublika

(7319)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

10 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

Koji SUS ide u taj Moskvich ? Onaj iz modela 412 ili neki noviji ?

BB

Vade iz Leoparda i Bredlija pa stavljaju u Moskvič 😉

Renault Terminator🇷🇺Z

comment image
Rusija je postala peta najveća ekonomija na svijetu i najveća u Evropi.Ovu analizu objavili su stručnjaci Svjetske banke.Uprkos sankcijama,Rusija se popela na peto mijesto,pretekavši po veličini privrede Njemačke i Velike Britanije.
Šta više,tokom protekle godine,Ruska Federacija је postala najveća ekonomija u Evropi.
Ovim našim Nato lobistima a našim „susjedima“ nije dobro,jer ovo ipak kažu njihovi mentori.Tražili ste,gledajte,a Rusi tek počeli😎🍻🇷🇺Z

Napoleon

Vidim rublja im sve jaca i jaca, preko sto hiljada IT stručnjaka im otišlo, ovde iz lekarske komore javljaju na navalu Rusa za privremenu licencu da bi mogli da rade itd itd, Rusi su čudo, žvake za lu…ke.

Renault Terminator🇷🇺Z

„Preko 100.000 IT stručnjaka im otišlo“…Koje se ovo nebuloze🤣.Pa dal su ih uopšte imali toliko?Koliko ih je onda tek ostalo u Rusiji kada su 5 ekonomija na planeti a najjača ekonomija u Evorpi i to tvoji zapadni mentori kažu!! Zar se usuđuješ protivriječiti svojim zapadnim mentorima? Da,Rusi su čudo,110.000 sankcija,ratuju sami protiv cijelog Nato saveza i opet se razvijaju skoro bolje od svih (a trebali su biti vraćeni u kameno doba) i malo po malo sve više oslobađaju svoje zapadne teritorije.A na kojoj su strani ludaci,oni što sjede u Vašingtonu,Briselu,Londonu ili Moskvi,pa prosudi sam.Ja koji sam na zapadu iz prve… Pročitaj više »

BB

Nemoj tako… Bajden obećao vratiti Rusiju u 19. vijek… 😜

Renault Terminator🇷🇺Z

Ko bolan,samohodni đed Bajdne🤣…
https://youtu.be/U5Mwc12LtRY

Renault Terminator🇷🇺Z

Toliko o slaboj rublji i Ruskoj neimaštini😎🤣…
comment image

BB

Napoleone, kako bijaše na Borodinu?