1. Home
  2. Video
  3. Ričard Hamond isprozivao automobile poznatih „jutjubera“ (VIDEO)
Ričard Hamond isprozivao automobile poznatih „jutjubera“ (VIDEO)
0

Ričard Hamond isprozivao automobile poznatih „jutjubera“ (VIDEO)

536
0
Podelite sa prijateljima:

A imao je šta da kaže i o nekadašnjem Stigu – Benu Kolinsu 😃

Ričard Hamond nastavlja da održava u životu YouTube kanal „DriveTribe“, i to je jedini preživeli deo velikog projekta digitalnog medija koji su pokrenuli pomenuti voditelj i njegove kolege Džejms Mej i Džeremi Klarkson. Hamond je preuzeo brigu o DriveTribe YouTube kanalu i u budućnosti će zabavljati milione širom sveta na toj platformi.

U novom videu popularni „Hamster“ je iznova komentarisao vozila poznatih jutjubera. Na spisku onih o čijim vozilima Hamond dao svoje utiske su: Met Armstrong, Tj Hunt, Shmee 150, Kolet Dejvis i njegov nekadašnji kolega – Ben Kolins. Naravno, Kolins je široj publici poznat i kao Stig iz serijala Top Gear.

Pogledajte šta je sve Hamond imao da kaže o automobilima koje voze jutjuberi:

(536)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments