1. Home
  2. Vesti
  3. Genesis veruje u veliki uspeh modela G70 Shooting Brake
Genesis veruje u veliki uspeh modela G70 Shooting Brake
2

Genesis veruje u veliki uspeh modela G70 Shooting Brake

371
2
Podelite sa prijateljima:

Iako je isprva bio namenjen samo potrošačima na Starom kontinentu, G70 Shooting Brake našao je put do mnogih zemalja van Evrope.

Korejci su više puta do sada ponovili da su uvereni da će G70 u karavanskom izdanju imati više uspeha, odnosno veći broj prodatih jedinica od limuzinske varijante u Evropi. No, šta je sa ostatkom sveta?

Iako nije bilo priče o tome da G70 Shooting Brake postane globalni model Genesisa, čini se da će tako na kraju ipak i biti. Luk Donkervolke, kreativni direktor Genesisa, kazao je da postoji ozbiljna potražnja za ovim modelom i u ostatku sveta.

“Kupci u SAD traže da im se ovaj model učini dostupnim”, rekao je Donkervolke. On je dodao da je slična situacija i u Južnoj Koreji gde je od nedavno moguće kupiti pomenuti automobil. Još pre toga, G70 Shooting Brake stigao je do potrošača u Australiji.

Što se tiče Evrope, Nemačka je glavna meta za ovaj karavan, jer se u toj državi inače veoma poštuju takve forme vozila. U zemlji Germana najjeftiniji G70 Shooting Brake staje 40.300 evra.

To je model u Premium trimu sa dvolitarskim benzinskim agregatom koji dostavlja nešto manje od 200 ks. U ponudi je i snažniji benzinac sa 245 “grla” ispod haube, ali za njega je neophodno izdvojiti najmanje 48.810 evropskih novčanica, a dostupan je i 2,2-litarski dizelaš sa 200 “konja”.

AutoRepublika 

(371)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Matija

Automobili nove marke Genesis su dobri i lepi automobili. Od nemackog „Auto, Motor und Sport-a“ dobili su visoke ocene. Ja bih im ipak predlozio neke korekcije dizajna, konkretno za ovaj model: – Prednji gril asocira na „srce“ sto ostavlja blagi „okus“ kica. Pogotovu sto se „srce“ koristi u svim mogucim komunikacionim medijima pa je vec odavno dosadilo! – Isti gril je previsok i ne ostavlja nimalo sportski utisak. Kada bi se ovaj donji spic „srca“ pomerio navise istovremeno bi se resila oba problema – kic i sport. – Definicija „shooting brake“ oznacava sportski auto kome je pozadi krov produzen da… Pročitaj više »

Izmenjeno 2 godine pre od strane Matija
Matija

Evo i predloga korekcije C-nosaca:

comment image