1. Home
  2. Vesti
  3. Peugeot ostaje uz Novaka Đokovića, Hubolt i Lacoste ćute
Peugeot ostaje uz Novaka Đokovića, Hubolt i Lacoste ćute
0

Peugeot ostaje uz Novaka Đokovića, Hubolt i Lacoste ćute

525
0
Podelite sa prijateljima:

Proizvođač automobila iz francuske, kompanija Peugeot, u ulozi sponzora našeg Novaka Đokovića, je (posredno) dostavila informaciju Reutersu o tome kako u firmi vlada zadovoljstvo povodom navoda koje je izneo teniser, a koje se tiču priče o deportaciji iz Australije. Francuzi su naveli i da očekuju da već sledeće nedelje vide logo firme na majici sportske legende, kada bude krenuo turnir u Dubaiju.

Verujemo da smo svi s pažnjom pratili i proživljavali situaciju se Đokovićevim pokušajem da učestvuje na prvom velikom ovogodišnjem turniru, koji se završio prisilnim iseljenjem iz Australije, što je izazvalo bes kod mnogih ljudi, kako na tom kontinentu – tako i u svetu, pa se odjednom znak pitanja nadvio i nad odnos teniske zvezde i brojnih sponzora.

„Pretpostavljamo da će marka Peugeot biti predstavljena na turniru u Dubaiju, i da će se naći na majici Đokovića,“ kazao je izvor blizak Peugeotu „u mikrofon“ novinara Reutersa. Uslov novinarskog doušnika je bio samo da ostane anoniman.

Inače, naš Novak je dao intervju novinaru britanske redakcije BBC, a potom je pričao i za Radio Televiziju Srbije gde je naglasio da ne pripada pokretu, niti podržava ideje koje se protive vakcinaciji, ali da isto tako smatra da svakom pojedincu treba obezbediti pravo da sam odluči po tom pitanju. Njegova lična odluka je bila da izbegne vakcinu, uprkos jasnoj svesti o (sportskim) posledicama.

„Peugeot je primio k znanju izjavu Đokovoći i zadovoljan je načinom na koji se sportista poneo,“ rekao je pomenuti izvor.

Na osnovu objave Reutersa smo saznali i da se Peugeot nada nastavku saradnje s Đokovićem, „s obzirom da se razgovori na ovu temu nastavljaju u najboljoj veri u dobar ishod“.

Za razliku od Peugeota, proizvođač satova iz Švajcarske, kompanija Hublot, koja je u posedu francuskog konglomerata LVMH, nije želela da se izjašnjava po pitanju odnosa s Đokovićem, dok je (takođe francuska) marka čuvena iz sveta mode, Lacoste propustila da se momentalno izjasni (pre objave vesti) na pitanje Reutersa koje se tiče sponzorskog ugovora s istim igračem.

AutoRepublika

(525)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments