1. Home
  2. Vesti
  3. Cadillac Escalade kao rođendanski poklon za Kristijana Ronalda
Cadillac Escalade kao rođendanski poklon za Kristijana Ronalda
0

Cadillac Escalade kao rođendanski poklon za Kristijana Ronalda

1.42K
0
Podelite sa prijateljima:

Čuveni fudbaler sada ima još jedan dodatak za svoju impresivnu garažu.

U rijaliti šou programu “Soy Georgina”, u kojem Ronaldova devojka Đorđina Rodrigez govori o svom životu, bilo je u više prilika kadrova vozila koje u svom posedu ima Portugalac. Od Bugattijevih Veyrona i Chirona, preko McLarenovog Senne, Ferrarija 599 GTO, Mercedesa SLS-AMG…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Sada je Ronaldo za 37. rođendan od svoje izabranice na poklon dobio Cadillac Escalade, poprilično redak automobil sa ove strane Atlantskog okeana. O tome svedoče i prodajni podaci iz prošle godine, prema kojima je Escalade upisao samo 93 registracija na evropskom tlu.

Kako pišu britanski mediji, Rodrigezova je primerk Escaladea platila oko 150.000 funti, što je prema današanjem kursu preko 177.000 evra. Inače, ovo nije prvi put da ona svom partneru poklanja automobile.

Kristijano je od Đorđine dobio i Mercedes-AMG G63, ali u tjuniranom izdanju kompanije Brabus. Ona mu je ovaj glamurozni automobil uručila još u vreme dok je igrao za torinski Juventus.

AutoRepublika 

(1421)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments