1. Home
  2. Vesti
  3. Za Lamborghini nema krize
Za Lamborghini nema krize
0

Za Lamborghini nema krize

174
0
Podelite sa prijateljima:

Italijanski brend beleži fenomenalne prodajne rezultate ove godine.

U periodu od januara pa sve zaključno sa septembrom, Lamborghini je ukupno prodao 6.902 automobila, što je rast od 23% naspram prethodne godine. Šta više, realnije je porediti situaciju sa stanjem pre pandemije korona virusa, a u tom slučaju naspram 2019. godine Lambo je ubeležio “plus” od 6%.

Naravno, gro prodaje otpada na Urus koji je stub ove marke otkako se pojavio na tržištu 2018. godine. Urus je tokom prva tri kvartala upisao 4.085 registracija, uz rast od 25%. Za Huracan se odlučilo 2.136 potrošača, dok je Aventador našao put do 681 kupca.

“U poslednjih 18 meseci uspeli smo da izdržimo velike muke i da konstantno uvećavamo prodaju.To je znak koliko snažan portfolio posedujemo”, rekao je izvršni direktor Lamborghinija – Stefan Vinkelman.

Uprkos odličnim rezultatima, rukovodstvo slavnog proizvođača ne spava na lovorikama. Iako je Urus bestseler Lamborghinija, uveliko se priprema restilizacija za ovaj SUV model. “Razjareni bik” do sada nije govorio o tome, ali se odavno priča o dolasku plug-in hibridne varijante sa kojom bi i zvanično počela era elektrifikovanih vozila za ovaj brend.

AutoRepublika 

(174)

Podelite sa prijateljima:
tags:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments