1. Home
  2. Sajmovi
  3. Honda prikazala električni SUV model u Šangaju (GALERIJA)
Honda prikazala električni SUV model u Šangaju (GALERIJA)
1

Honda prikazala električni SUV model u Šangaju (GALERIJA)

182
1
Podelite sa prijateljima:

Honda ulazi u još jedan segment električnih automobila. 

Dugo nije bilo ovoliko vesti za jedan dan kada je reč o novitetima u automobilskoj industriji. Razlog za radost jeste održavanje Salona automobila u Šangaju, što su brojni proizvođači iskoristili za predstavljanje svojih novih modela. Tako je i Honda premijerno prikazala SUV e, kako glasi naziv prototipa japanske marke.

Na prvi pogled, izgleda kao da se radi o evolutivnom iskoraku koncepta koji je već prikazan prošle godine u Pekingu. Ipak, Honda je sada vrlo blizu serijskom modelu, a proizvodnju najavljuju za narednu godinu. Najavljeni model trebalo bi da bude namenjen pre svega kineskom tržištu, i ostaje misterija da li će stići i u ostale delove naše planete.

Japanci su ponovo pristupili minimalističkim dizajnu, slično kao kod mališana „e“. Dominiraju ravne površine i „čiste“ linije, a karakter vozilu dat je uz upotrebu svetlosnih grupa. Tako je prednja svetlosna grupa gotovo spojena celom širinom vozila. Na sredini anfasa je osvetljeni logo Honde, koji je zapravo deo poklopca ispod kog se nalazi priključak za punjenje vozila.

Japanska marka je potvrdila da će SUV e, kako glasi zvaničan naziv, koristiti treću generaciju sistema Connect te kompanije. Radi se o naprednom informativno-zabavnom sistemu koji je razvila Honda.

Što se tiče tehničkih specifikacija opet misterija, kao i u slučaju kod Toyote. Takve podatke dobićemo neki drugi put. Ono što znamo jeste da će Honda početi sa prodajom ovog modela u Kini na proleće iduće godine.

AutoRepublika 

(182)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Ovo što se vidi dosta liči na novog HRVoja. I deluje mi skladno.