1. Home
  2. Vesti
  3. Zanimljivost dana: Dobio otkaz nakon što je „nacrtao“ penis avionom u vazduhu
Zanimljivost dana: Dobio otkaz nakon što je „nacrtao“ penis avionom u vazduhu

Zanimljivost dana: Dobio otkaz nakon što je „nacrtao“ penis avionom u vazduhu

9.67K
10
Podelite sa prijateljima:

Svi mi koji pratimo fudbal sigurno znamo ko je Artem Dzjuba. Slavni igrač fudbalskog kluba Zenit, je postigao čak 27 golova u samo 48 nastupa za reprezentaciju Rusije, ali nažalost za njega, protekle godine je uhvaćen u skandalu koji je narušio više nego impresivnu karijeru.

Nedugo pred meč sa Srbijom u Ligi nacija, koji je naša reprezentacija dobila sa 5:0, na internetu se pojavio video snimak na kojem Dzjuba mastrubira, pa je selektor Stanislav Čerčesov izbacio kapitena iz reprezentacije.

Verovatno se pitate kako je sve ovo povezano sa naslovom ove priče. Pa, ako je verovati natpisima ruskih medija, jedan pilot je upravo dobio otkaz zato što je u vazduhu svojim avionom „nacrtao“ muški polni organ u znak podrške spomenutom Dzjubi.

Niskobužetna avionska kompanija Pobeda u svom vlasništvu ima 35 aviona koji lete prema 67 destinacija. Sporni slučaj se desio još u novembru protekle godine, ali je istraga tek sada donela rezultate. Napominje se da je pilot Denis Petrikov, na letu između gradova Moskva i Jekaterinburg napravio seriju nezakonitih „skretanja“ u vazduhu, baš kao što se i vidi na naslovnoj fotografiji, samo da bi podržao svog heroja, a pritom ignorisao povezani rizik po živote čak 102 putnika u avionu Boeing 737.

Ruska vazduhoplovska federacija je sprovela detlajnu istragu i zaključila da je takav potez bio izuzetno opasan, pa je pilot dobio otkaz, a Pobeda debelo finansijski kažnjena. Zanimljivo je da ovo nije jedini sporni incident spomenutog pilota. Istraga je došla do zaključka da je isti čovek, samo dan ranije pokušao da krerira sličnu scenu, ali se iz nepoznatog razloga predomislio.


Pa neka neko još kaže da fudbal nije najbitnija sporedna stvar u životu…

Zoran Tomasović

(9666)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

10 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

Maestralno,maestralno…
https://youtu.be/bmfqAi3GIio

Don

Ambalaža rotira!

Renault Terminator

Da🤣

Don

Ma nacrto je on ku*ac!:-)

Balkanboj

To se u avijaciji zove „holding pattern“ ali ako ne koristi autopilota onda ispadne ovako nakaradno.
Viđao sam više puta ruske pilote u akciji nekorišćenja autopilota.

Balkanboj

Trans Aero na letu iz Moskve za Tivat…
comment image

BB

Odgovor na sankcije? 😂🤣

Boss Katana

Lako je nacrtati ku*ac hajde budi frajer pa nactaj pi*ku…

BB

Najbolje dildo, da i don bude zadovoljan 😄

GRADINJAR

BRAVO MAJSTORE , OVI STO SU TI DALI OTKAZ NISU SPOSOBI DVE OČE DA SACUVAJU !