1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Sjajna vizija Toyota Supre od strane Hondinog dizajnera
Sjajna vizija Toyota Supre od strane Hondinog dizajnera
1

Sjajna vizija Toyota Supre od strane Hondinog dizajnera

319
1
Podelite sa prijateljima:

Mnogi ljubitelji automobila pokušavaju da pronađu izvor kontroverznog statusa Toyota Supre Mk V. Mnogi idu na BMW kartu, ali ukoliko zaobiđemo taj momenat, ne može se izbeći poređenje s FT-1 konceptima da bi se došlo do odgovora. U međuvremenu, brojni digitalni umetnici su pokušali da pruže svoju viziju kako bi Supra trebalo da izgleda, a na red je stigao render vredan diskusije.

Nakon gledanja i analiziranja brojnih „piksel“ radova, sasvim je bezbedno reći da se ovaj pred nama izdvaja. Međutim, pre zalaženja u detalje ove virtuelne sprave, treba naglasiti da je kreator Đulio Partizani, dizajner koji radi za Hondu.

Ukoliko vam njegovo ime zvuči poznato vezano za ovu temu, to ne treba da čudi, jer se prvobitno sa svojim rešenjem pojavio u septembru prošle godine, da bi u međuvremenu „izbrusio“ svoje delo.

Najvažniji aspekt koji „piksel“ automobil razdvaja od Toyotinog dizajna su očigledni detalji koji su inspiraciju pronašli u Mk IV.

Baza u vidu prošle generacije Supre, koja je svoju reputaciju stekla u najvećoj meri kroz tjuning univerzum, nije jedini trik ovde. Najpre, ovaj predlog se čini prikladnijim žanru sportskih automobila, jer je kreirana impresija šireg i nižeg dizajna, bez kontroverznog „nosa“ aktuelnog serijskog modela.

Imajte u vidu da je dotični umetnik takođe iskoristio i fascinantni Mazda RX-Vision koncept kao inspiraciju, što je posebno vidljivo kada je o A stubovima reč.

U međuvremenu, u stvarnom svetu, sve više i više kreatora izlazi s posebnim aero paketima za Mk V Supru (treći Instagram post ispod).

AutoRepublika

(319)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Bungi

Koncept izgleda super.Ipak, jedno su želje dizajnera ,drugo su mogućnosti koje inžinjeri sa postojećom tehnologijom mogu da ostvare a treće su rukovodioci firme koji vođeni željom za smanjenjem troškova uvijek pokvare idilu.Jedno je sigurno, ovakva Supra sa ogromnim 21-22 točkovima nikad neće ugledati svjetlost dana.Razlog su naravno, troškovi.