1. Home
  2. Vesti
  3. Tesla će nuditi Campermode za novi Cybertruck
Tesla će nuditi Campermode za novi Cybertruck
1

Tesla će nuditi Campermode za novi Cybertruck

524
1
Podelite sa prijateljima:

Novosti u vezi sa električnim pikapom nastavljaju da stižu. 

Mnogo je pažnje privukla premijera Cybertrucka. Što zbog pucanja stakla na debiju (koje nije trebalo da pukne), što zbog neobičnog futurističkog dizajna. Uz sve to, a na pozornici smo videli i Teslin ATV, a kao deo promotivnog materijala prikazane su i slike Cybertrucka u kamperskom izdanju.

Ovo Tesla naziva Campermode, i kako tvrdi Ilon Mask na Tviteru, biće u ponudi kao asesoar za pikap. U pitanju je nadogradnja iznad tovarnog prostora koji ovaj deo pretvara u šator, dok se van vozila mogu nakačiti roštilj za spremanje hrane, minijaturni stolovi i stvoriti popriličan broj radnih površina zgodnih onima koji vole da kampuju i borave sa svojim vozilom u prirodi.

Cybertruck stiže na tržište 2021. godine u osnovnoj varijanti, dok će najsnažnija verzija biti dostupna kupcima od 2022. godine.

Definitivno Tesla ima jedinstven pristup razvoju svojih proizvoda u modernom svetu automobilizma.

AutoRepublika

(524)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
BB

Za kampovanje na Marsu. 🤣