1. Home
  2. Vesti
  3. Ford povlači 322.000 vozila u Evropi
Ford povlači 322.000 vozila u Evropi
3

Ford povlači 322.000 vozila u Evropi

468
3
Podelite sa prijateljima:

Ford povlači oko 322.000 automobila u Evropi, čiji akumulatori mogu potencijalno da se zapale zbog curenja kiseline.

Pogođeni modeli su Mondeo, S-Max i Galaxy, proizvedeni između februara 2014. i februara 2019., saopštio je Fordov portparol.

„Plavi oval“ kaže da curenje kiseline oko negativnog terminala može da prouzrokuje otkazivanje senzora akumulatora. Rezultat svega je da može da dođe do pregrevanja, što potencijalno može dovesti do požara.

Kompanija će u Nemačkoj povući 101.000 vozila, kao i 56.000 u Velikoj Britaniji, s tim što će biti obaveštena i ostala ključna Fordova tržišta u Evropi, rekao je portparol.

Mi se definitivno ne ubrajamo u „ključna tržišta“, tako da opušteno vozite…

AutoRepublika

(468)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Rade

Kako ključna? Valjda sva?!

moron

Gadno je kada curi ta kiselina … Može da „izjede“ čak i šveCki čelik …

DOn

malo je…
bar im voda ne ulazi u gepek, sto je strasan grijeh.