1. Home
  2. Vesti
  3. Fiat Panda uprkos poznim godinama i dalje hit u Evropi
Fiat Panda uprkos poznim godinama i dalje hit u Evropi
0

Fiat Panda uprkos poznim godinama i dalje hit u Evropi

591
0
Podelite sa prijateljima:

Ova generacija Pande ne pokazuje znake starenja, iako je po svim merilima ušla u pozne godine tržišnog života. 

Panda je otkako se pojavila priča za sebe. Kraljica A segmenta u Evropi po prodaji, a mnogi tvrde i najbolji automobil u toj klasi.

Dakle, Panda je u prvih šest meseci ove godine jedini Fiatov model koji je zabeležio rast prodaje! Od januara do juna u Evropi je isporučeno 105.000 primeraka, što je za 105 više nego u istom periodu lane. Ovakav pozitivan trend pripisuje se između ostalog i verziji City Cross koja je uspešno privukla i zainteresovane SUV kupce jer svojim „krosoverskim“ izgledom odaje utisak robusnijeg vozila.

Nova generacija Pande trebalo bi da se na tržištu pojavi naredne godine, a prema prvim informacijama premijera bi mogla da se odigra na idućem Salonu automobila u Ženevi.

Nadolazeća iteracija otići će korak dalje što se tiče tehnologije, jer se u ponudi očekuju i blagi hibridi, ali i potpuno električna varijanta.

AutoRepublika 

(591)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments