1. Home
  2. Vesti
  3. Rusija: BMW banka finansira svaki treći prodati primerak vozila marke
Rusija: BMW banka finansira svaki treći prodati primerak vozila marke
1

Rusija: BMW banka finansira svaki treći prodati primerak vozila marke

1.21K
1
Podelite sa prijateljima:

Na kraju 2018. godine, izvedena je računica koja pokazuje da je BMW banka finansirala kupovinu 11.883 primeraka novih vozila minhenske marke, što je za 17% više u odnosu na godinu ranije. Na taj način, ukupno 33% isporuka je realizovano putem kreditnih aranžmana koje preporučuje proizvođač.

Vest je prenela ruska kuća Autostat, a na osnovu razgovora sa generalnom direktorkom BMW banke, Anom Morozovom. Po broju odobrenih kredita se kao neprikosnoveni lideri nameću modeli iz serije 5 i serije 3, dok su po finansijskom učešću u obimu kredita lideri serije 1 i 3, kao i X1 i X4.

Status najprodavanijeg modela u gami pripada seriji 3, koja je zauzela više od 40% portfolija. “Što se tiče finansiranja polovnih automobila tokom 2018. godine, dostigli smo udeo od 8%, što ukazuje na nastavak trenda rasta koji je uspostavljen još 2014. Prioritet u poslovnim planovima za tekuću godinu je svakako dalji razvoj ponude finansiranja za kupovinu korišćenih vozila,” rekla je Ana Morozova.

BMW banka redovno predstavlja specijalne ponude za finansiranje pritom nudeći atraktivne uslove, što se posebno odnosi na visinu kamatne stope. U ponudi se često nalaze opcije prema kojima se ne zahteva uplata prve rate, kao što se ističe i prilagodljiv, odnosno varijabilan iznos predviđen za otkupnu, rezidualnu vrednost.

“Poznajemo svoje klijente vrlo dobro, pa u saradnji sa samim proizvođačem ali i trgovcima, pripremamo zasebne kreditne ponude spram različitih modela. Uspešno sarađujemo sa kompletno mrežom od 65 dilera BMW vozila,” dodala je Morozova.

Planovi za 2019. godinu uključuju razradu ideja o prilagodljivim ponudama spram potreba individualnih klijenata, a cilj je dostići udeo od trećine prodatih novih vozila koja silaze sa proizvodnih traka BMW grupe, uz dodatnu prodatu uslugu finansiranja.

AutoRepublika

(1207)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Лом

Па нормално. Свуда се то ради па и у Немачкој. У Немачкој то раде често наши људи, узму ауто на кредит да кад дођу кући да мисле да су фаце. Колико пута сам видео С класу на ћелавим зимским гумама. Наравно то раде и остали, Немци, Бугари, итд. Људи нису претерано интелигентни.