1. Home
  2. MotoRepublika
  3. Harley-Davidson izlaže u Ženevi, najavljuju nove električne motocikle
Harley-Davidson izlaže u Ženevi, najavljuju nove električne motocikle
0

Harley-Davidson izlaže u Ženevi, najavljuju nove električne motocikle

89
0
Podelite sa prijateljima:

Američki proizvođač motocikala potvrdio je da će izlagati na Salonu automobila u Ženevi. 

U najavi, predstavnici ovog brenda navode da će se govoriti o novom LiveWire, prvom električnom motociklu te marke, kao i planovima za budućnost u ovoj sferi. Po predstavljanju ovog električnog modela, Harley je saopštio da je u planu čitava porodica sličnih motocikala, koa i da bi LiveWire trebalo da bude rasadnik za nadolazeće dvotočkaše.

Harley-Davidson još uvek nije otkrio kolika je snaga njegovog električnog modela, te se veruje da će upravo ta informacija biti saopštena u Ženevi. LiveWire inače koristi dve baterije. Jednu, primarnu, koja se koristi za napajanje energijom motora, i drugu, sekundarnu čija je namena da obezbedi energiju za svetla, digitalnu instrumentalnu tablu i GPS navigaciju.

Kako tvrde zvanični podaci, ovaj električni motocikl ima autonomiju kretanja od nekih 170 kilometara, dok se ubrzanje do 100 km/h obavlja za malo više od 3,5 sekundi.

LiveWire je namenjen (za sada) za tržište Severne Amerike i Evrope, a u SAD početna cena za ovaj motocikl iznosi 29.799 dolara.

AutoRepublika 

 

(89)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments