1. Home
  2. Vesti
  3. Nova generacija BMW-a M3 dolazi u tri verzije – najsnažnija s 500 ks
Nova generacija BMW-a M3 dolazi u tri verzije – najsnažnija s 500 ks
0

Nova generacija BMW-a M3 dolazi u tri verzije – najsnažnija s 500 ks

1.36K
0
Podelite sa prijateljima:

U igri bi trebalo da bude „Pure“ verzija fokusirana na vozača, sa 444 ks, zadnjim pogonom i manuelnom transmisijom.

Novi BMW M3 bi mogao da budde dostupan u tri verzije kada je izlazna snaga u pitanju, sudeći po najnovijim glasinama.

Najsnažnija će naravno biti Competition varijanta sa 500 konja, što su lepe vesti, ali ono što će se manje svideti ljubiteljima BMW-a je da novajlija u prodajne salone neće ući pre 2020.

„Pure“ model će biti ulazna ponuda iz perspektive snage, ali za vozačke entuzijaste će svakako biti prvi „pik“. Trebalo bi sa raspolaže s 444 ks i biće dostupan ekskluzivnos sa zadnjim pogonom.

Glasine u vezi sa ovim primerkom su prilično verodostojne, smatra BMW zajednica. Uglavnom, sve M „trojke“ će uživati u uslugama M diferencijala s ograničenim proklizavanjem, adaptivnog ogibljenja i sportskih sedišta. U sredini ponude će se naći moćniji M3 sa 475 ks. Za razliku od Purea, imaće automatski menjač i pogon na sve točkove.

Na kraju, tu je vrhunski Competition trim sa 500 ks, koji će takođe posedovati automatsku transmisiju i pogon na sve točkove. Standardno raspolaže s točkovima od 19 cola napred i 20 cola pozadi. Ostale verzije će ovu postavku imati dostupnu opciono, a standardno će ih krasiti kombinacija 18-19 cola. Izvor navodi da ova informacija nije 100% siturna, ali bi karbon-keramičke kočnice mogle biti deo Competition paketa, a verovatno opcija kod drugih modela.

AutoRepublika

(1364)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments