1. Home
  2. Vesti
  3. Novi Mercedes A klase na LinkedIn društvenoj mreži
Novi Mercedes A klase na LinkedIn društvenoj mreži
0

Novi Mercedes A klase na LinkedIn društvenoj mreži

202
0
Podelite sa prijateljima:

Tu su i nove špijunske fotografije sa Nirburginga.

Mercedes-Benz je otkrio novi metod da zainteresuje javnost u vezi sa novim modelom. Naime, nemačka marka je objavila fotografije kamufliranog prototipa A klase na LinkedIn poslovnoj društvenoj mreži. Odmah pored vozila je niko drugi do predsednik Daimlera, Diter Ceče, koji novu A klasu opisuje kao „posebnu“ i sugeriše da će veo biti skinut u neko doba sledeće godine. Slike dolaze sa nedavne test vožnje u koju su bila uključena i druga nova vozila poput budućeg CLS-a.

Ceče je ponovio Mercedesove planove u vezi sa proširenjem porodice kompaktnih modela na osam članova, uključujući A klasu Sedan, naglašavajući da će svi modeli posedovati naprednije sisteme asistencije, koji praktično utiru put budućoj autonomnoj vožnji.

Šef Daimlera je nastavio, precizirajući da razvoj A klase podrazumeva korišćenje „jednog od najboljih klimatskih vazdušnih tunela na svetu“, sposobnog da simulira temperature između minus 40 do plus 60 stepeni Celzijusa, kao i brzinu vetra do 265 km/h. Lociran blizu Štutgarta, dotični tunel čak može da simulira tropske pljuskove i snežne oluje, osiguravajući na taj način da se automobil testira na sva moguća klimatska okruženja, što se i očekuje od jednog globalnog proizvoda.

U međuvremenu, na Nirburgringu je fotografisana A klasa u akciji. Čak i temeljna kamuflaža ne može da sakrije širu i dužu pojavu u odnosu na aktuelni model.

Nova generacija Mercedesovog modela iz C segmenta će unapređenu MFA platformu deliti sa ostalim članovima porodice, a vrlo je verovatno da će dobiti dual digitalni displej.

Četvrta generacija A klase (W177), povešće štutgartsku „kompakt porodicu“ u blisku budućnost, uz lansiranje zakazano za 2018. godinu, dok će ostali sukcesivno nastupiti u godinama koje dolaze.

 

(202)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments