1. Home
  2. Vesti
  3. Honda prikazuje snažan SUV električnih performansi iz Acure (VIDEO)
Honda prikazuje snažan SUV električnih performansi iz Acure (VIDEO)
6

Honda prikazuje snažan SUV električnih performansi iz Acure (VIDEO)

107
6
Podelite sa prijateljima:

Preprošlog ponedeljka pisasmo o najavi novog Acurinog električnog krosovera, a koji je predstavljen na nedavnom događaju Monterey Car Week u najbogatijoj saveznoj državi SAD Kaliforniji. U pitanju je električni koncept Acura Performance EV.

Koncept Acura ima oštri dizajn maske i oblikovan je u dizajnerskom centru kompanije u Los Anđelesu. Planirano je da krene u proizvodnju do kraja 2025. godine i mogao bi da konkuriše drugim krosoverima kao što je Polestar 3.

„Acura Performance EV koncept započinje sledeći uzbudljiv korak u našoj strategiji elektrifikacije i prikazuje stilski pravac našeg sledećeg potpuno novog potpuno električnog modela Acure koji će debitovati sledeće godine“, rekao je Majk Langel, pomoćnik potpredsednika Acure.

„Acura je pokušala da prenese moćan, atletski stav i proporcije koje su poboljšane dugim međuosovinskim rastojanjem sa kratkim prepustima. Uokvireni su masivnim felnama od 23 inča sa širokim gumama 295/35R23. Cilj je preneti osećaj kretanja čak i kada automobil miruje“.

„Na osnovu nedavno lansiranog potpuno električnog modela Acura ZDX, naš sledeći potpuno električni krosover Acure nastaviće sa fokusom na pružanje uzbudljivog iskustva vožnje kupcima u elektrifikovanoj budućnosti“, zaključuje Majk Langel.

AutoRepublika

(107)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
next

zašto samo 23 cola, daj 27.5 ili 29 ko kod planinskog bicikla, kako je krenulo precnik tocka ce biti veci nego prosecni azijat

s mile

e, vremena kada su 16″ bile ok, a već 17″ bile puna šaka brade…a tek 18″

BB

Ja se sjećam kada je „nova“ Lada dobila 13″ a stara imala 12″ 😂🤣

Matija

Lada nikada nije imala12″ felge. Za tu kategoriju standard je bio 13″. Tristac 13″, BMW 2002 13″. 🙂

Matija

Ono sto mi je na prvi pogled palo u oci jeste da nos vozila neodoljivo lici na camac! 🙂 Evo momci iz „Auto, Motor und Sporta“ nazvali su ovu Hondu „SUV u stilu jahte“! Zasto Honda ne napravi pravi sportski auto, nizak i izduzen? Zasto samo SUV kupe?

Izmenjeno 29 dana pre od strane Matija