1. Home
  2. Некатегоризовано
  3. MG predstavio još jedan novi električni sportski automobil – Cyber GTS Concept
MG predstavio još jedan novi električni sportski automobil – Cyber GTS Concept

MG predstavio još jedan novi električni sportski automobil – Cyber GTS Concept

97
3
Podelite sa prijateljima:

Britanska marka MG koju je kupio SAIC Motors je poslednjih godina lansirala pristojan set više „mainstream“ automobila iako je kroz istoriju poznatija po sportskim automobilima.

U vreme stote godišnjice koja se pada ove godine, pripremljen je električni roudster nazvan Cyberster. Od nedavno je u prodaji u Velikoj Britaniji i košta oko 29,5 hiljada evra.

U vezi sa gudvudskim festivalom brzine, MG je sada prikazao još jedan sportski električni automobil. Ime mu je MG Cyber GTS – sa mnogim porodičnim osobinama iz Cyberstera. Međutim, nema krov koji se otvara.

Za MG se radi o „istraživanju potencijala za marke da stvori novu budućnost za GTS koji će se uklopiti u eru električnih automobila“. Ako koncept Cyber ​​GTS postane stvarnost, biće ponuđen i sa jednim i sa dva motora.

– To je jedinstven proizvod. Bilo nam je veoma važno da ne pravimo nikakve kompromise. Ako pravite ovakav automobil, morate pronaći najbolju ravnotežu između osećaja, praktičnosti i da sve bude savršeno. Ne pokušavamo da pravimo super sportske automobile, napravljen je da svima pruži radost, kaže Jozef Kaban, globalni direktor dizajna u MG-u.

AutoRepublika

(97)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Matija

Bas lepo sto MG ima volje da se bavi sportskim automobilima! Po obliku ovo je klasican engleski rodster. Na zalost, njegove proporcije nisu bas savrsene – zadnji deo je suvise kratak! Da je ravnoteza narusena, vidi se po nasilno savijenoj liniji krova, koja nije imala dovoljno mesta na repu vozila da se elegantno zavrsi i spoji sa telom karoserije. Sta je jos vazno: ova dizajnstudija vezuje se za ime Jozefa Kabana. Ko je on? On je bio dugogodisnji sef dizajna Skode – on je Skodu digao na mesto koje sada zauzima i dao joj savremeni i elegantan lik. Pre 2-3… Pročitaj više »

Izmenjeno 1 mesec pre od strane Matija
Bungi

Tačno!Zadnji dio je nekako „ukraden“.Od završetka obruča zadnjeg točka mora biti dužina bar jedno 30 cm kako bi zadnji kraj ispao odgovarajuće.Ovako osakaćen pozadi, podsjeća me na prvu verziju TVR-a Grantura Mk1.

Matija

Najzad neko ko razume sta govorim! Druzicemo se! 🙂