1. Home
  2. Vesti
  3. Premijera restilizovane serije 5 i serije 6 GT zakazana za 27. maj u Koreji
Premijera restilizovane serije 5 i serije 6 GT zakazana za 27. maj u Koreji
0

Premijera restilizovane serije 5 i serije 6 GT zakazana za 27. maj u Koreji

114
0
Podelite sa prijateljima:

Novi „Bimmeri“ srednje veličine će se publici pokloniti inicijalno u Koreji.

BMW serije 5 prolazi kroz redovnu restilizaciju na sredini životnog ciklusa (2021.), i u zavisnosti od tačke gledišta, novajlija izgleda zaista osvežavajuće ili pomalo suzdržano, ali to je već subjektivna stvar. Popularna BMW-ova limuzina iz E segmenta će debitovati 27. maja u Južnoj Koreji, zajedno sa serijom 6 Gran Turismo.

Na osnovu tizera koji je BMW Korea postavio na Instagram, „life cycle impulse“ (iliti LCI – BMW-ov termin za restilizaciju) serija 5 će zadržati po mnogima konzervativan stajling, posebno što se tiče maske hladnjaka. Mada su nešto veći i preoblikovani tako da liči na seriju 8, usisni otvori na novoj „petici“ nisu ni blizu ekstremni kao kod restilizovane „sedmice“.

BMW Korea je takođe lansirao tizer video, koji evocira na nasleđe, prikazujući svaku prethodnu generaciju serije 5, pre nego što se u kadru pojavi silueta G30 LCI. Takođe, ne bi nas iznenadilo da BMW malo „pojača“ snagu i obrtni moment.


AutoRepublika

(114)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments