1. Home
  2. Vesti
  3. Ko kaže da se Ford i Tesla loše slažu?
Ko kaže da se Ford i Tesla loše slažu?
0

Ko kaže da se Ford i Tesla loše slažu?

252
0
Podelite sa prijateljima:

Ford Cybertruck

Fotografiju „stručno“ preoblikovanog pikap kamioneta u nešto što bi trebalo da asocira na Teslin Cybertruck je na Redditu postavio korisnik koji se potpisuje sa „Redneck Cybertruck.“ Ko sa malo više pažnje zagleda, shvatiće da se u pozadini restilizovanog Forda nalazi izložbeno-prodajni salon marke Tesla. Teško je verovati da je slučajnost u pitanju. 

Inače, kako bi neko mogao i da pomisli da se ovde ne radi o Teslinom pikapu? Pa, prvo prikazani kamionet ima spoljne retrovizore. Zatim, dizajn naplataka ne korespondira s onim što smo videli na premijeri Cybertrucka, a onda znamo i da Teslin model poseduje dva reda sedišta dok uljez sa fotografije poseduje „doulbe cab“ konfiguraciju. Naposletku, logo Tesle nikako nije plavi oval.

Sada i definitivno možemo da potvrdimo da Tesla privlači najviše medijske pažnje, s tim što je to ovaj put u znatno boljem kontekstu u odnosu na ranije kada se uglavnom pisalo i pričalo o propasti kompanije. Sada evo možemo da polemišemo o tome koliko je neodoljivo Cybertruck ružan, o tome koliko Mask ne zna da vozi (ili šta pije u kafani), kao i o tome kako je Tesla postao najveći svetski proizvođač automobila.

AutoRepublika

(252)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments