1. Home
  2. Vesti
  3. Citroen planira da krajem godine prikaže revolucionarni koncept
Citroen planira da krajem godine prikaže revolucionarni koncept
0

Citroen planira da krajem godine prikaže revolucionarni koncept

211
0
Podelite sa prijateljima:

Citroen „krati“ dane izolacije poklonicima marke tako što na društvenoj mreži Facebook objavljuje razgovore s vodećim ljudima kompanije. Uprkos tome što svaka firma na određeni način filtrira i usmerava obraćanja javnosti od strane zvaničnika, različiti rukovodioci francuske marke se nisu ustezali od iznošenja zanimljivih pojedinosti o budućnosti vezanoj za čuveni Ševron.

Prošle nedelje je šef zadužen za razvoj proizvoda potvrdio lansiranje nove velike limuzine. Ovaj put, rukovodilac Citroenovog odeljenja za dizajn, Pjer Leklerk je javno istupio s rečima: 

„Imamo iznenađenje koje ćete spoznati krajem godine. Tada ćemo predstaviti nešto revolucionarno, iako još uvek u konceptnoj formi“.

To je otprilike bilo sve što je rekao Pjer Leklerk, podgrevajući notu misterije u vezi najavljenog prototipa. Verujemo da je logična pretpostavka da je koncept čuvan za prezentaciju na Salonu automobila u Parizu, koji je međutim, otkazan, barem u onoj formi na koju smo kroz decenije navikli. Razlog je poznat i tiče se zaraze zloglasnim virusom, a kako će novoosmišljena manifestacija načelno izgledati, možete pročitati ovde.

Glavni dizajner Ševrona je podsetio da će se premijera novog C4 dogoditi početkom leta. Izneo je i pikanteriju da je izgled noviteta koji ćemo uskoro upoznati bio već „zaključan“, odnosno finalno opredeljen, u momentu njegovog dolaska u kompaniju, ali je istovremeno i rekao da mu se isti veoma dopao, to jest da je ostao „prijatno iznenađen“, kada ga je ugledao

Po Leklerkovom mišljenju, novi C4 je „dinamičan“„izažajan“ i krase ga „divne proporcije“.

AutoRepublika

(211)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments