1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes-AMG GLA (2021.) – novi skeč
Mercedes-AMG GLA (2021.) – novi skeč
0

Mercedes-AMG GLA (2021.) – novi skeč

195
0
Podelite sa prijateljima:

Kao i u slučaju bilo kojeg drugog skeča, točkovi su nerealno prenaglašeni.

Na dva dana smo od svetske premijere druge generacije GLA, Mercedes-Benz je odlučio da nam olakša čekanje lansiranjem novog tizera. Ovoga puta, reč je o poznatom dizajnu, izvedenom iz aktuelne game kompaktnih modela marke. Veliki točkovi izgledaju lepo, ali na serijskom modelu to naravno neće izgledati ni blizu kao na skeču.

Imao i neke preliminarne podatke. Novi GLA će biti oko 10 centimetara viši nego odlazeći model, što će mu naglasiti krosoversku pojavu. Takođe, biće 15 milimetara kraći, ali to neće uticati na prostor u visini nogu, jer Mercedes kaže da će kabina zapravo biti prostranija nego ranije zahvaljujući produženom međuosovinskom rastojanju.

Ono što takođe očekujemo je i izdašniji prtljažni prostor, dok će putnik i suvozač uživati u više prostora u visini glava.

Već znamo da će zadnja klupa moći da se konfiguriše na različite načine uz pomoć kliznog mehanizma i preklapanja naslona u odnosu 40/20/40. Naravno, opšti dizajn kabinskog prostora će biti varijacija na temu A klase.

Mercedes će svetsku premijeru novog GLA održati „onlajn“, tako da ćemo za upoznavanje uživo morati da sačekamo Ženevu 2020. Očekuje se i dolazak AMG 35 i 45/45 S modela, uz GLA 250e „plug-in“ hibrid.

AutoRepublika

(195)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments