1. Home
  2. Vesti
  3. Renault Pro+ i Renault Selection centar otvoreni u Novom Sadu
Renault Pro+ i Renault Selection centar otvoreni u Novom Sadu
0

Renault Pro+ i Renault Selection centar otvoreni u Novom Sadu

267
0
Podelite sa prijateljima:

Renault PRO+ predstavlja Renaultov koncept aktivnosti prodaje i servisiranja putničkih i lakih komercijalnih vozila za poslovne kupce.

Renault SELECTION je korisno rešenje za kupce koji žele da kupe, prodaju ili zamene proverene polovne automobile svih marki.

Auto kuća Stojanov Auto iz Novog Sada, nakon dve godine uspešne saradnje s kompanijom Renault Nissan Srbija, nastavlja da razvija strategiju prodaje poslovnim kupcima u vidu novog ovlašćenog Renault Pro+ centra, a ujedno svoje poslovanje širi i na program prodaje polovnih vozila kao prvi Renault Selection centar u Srbiji.

Renault Pro+ predstavlja Renaultov koncept aktivnosti prodaje i servisiranja putničkih i lakih komercijalnih vozila za poslovne kupce, onima kojima je vozilo alat za rad i zbog čega imaju visoke zahteve vezane za kvalitet usluge.

Renault Pro+ poslovnim kupcima daje potpun odgovor „po meri“ na sve zahteve njihove struke:

  • produženo radno vreme servisa
  • prijem lakih komercijalnih vozila do 5 tona na servis
  • brzi servis već istog radnog dana, bez prethodnog zakazivanja
  • dijagnostika za jedan sat, bez prethodnog naručivanja
  • održavanje vozila obavljeno u toku osmočasovnog radnog vremena, bez prethodnog zakazivanja,
  • za svaku naručenu popravku urađen predračun u roku od 4 sata
  • zamenska vozila

Renault SELECTION je brend polovnih vozila koji predstavlja transparentno i pouzdano rešenje za kupce koji žele da kupe, prodaju ili zamene proverene polovne automobile svih marki, uz najbolje uslove plaćanja, osiguranja, garancije i pomoći na putu.

Cilj je da se putem brenda Renault SELECTION ispune zahtevi upravo onih kupaca, koji traže pouzdano rešenje za prodaju svojih automobila, sigurnu i pouzdanu kupovinu proverenog polovnog vozila bilo koje marke ili možda kupovinu novog vozila marki Renault ili Dacia

Kupci u Srbiji će moći da polovno vozilo bilo koje marke kupe kroz jednu od dve verzije ponude, u zavisnosti od toga koliko staro vozilo žele da kupe.

Prisutnima su se prigodnim rečima obratili direktor Stojanov Auta, Sava Stojanov, kao i direktor Renault-Nissana Srbija, Milan Belin.

Stojanov Auto, Renault PRO+ i Renault Selection centar, nalazi se na adresi Zrenjaninski put 12, Novi Sad prema međunarodnom auto-putu E75, a radno vreme centra je svakim radnom danom od 8h do 18h i subotom od 8h do 12.30h.

Stojanov Auto

 

(267)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments