1. Home
  2. Vesti
  3. Proizvodnja nove serije 3 i u Rusiji
Proizvodnja nove serije 3 i u Rusiji
0

Proizvodnja nove serije 3 i u Rusiji

153
0
Podelite sa prijateljima:

BMW grupa planira da organizuje proizvodnju tek predstavljenog luksuznog sedana BMW serije 3 u Rusiji. Pogoni Avotovora koji bi trebalo da budu zaduženi za ovu operaciju nalaze se u Kaliningradskom okrugu. Ove informacije je javnosti predstavio predstavnik nemačke kompanije u Ruisiji, Stefan Tojhert.

BMW grupa proizvodi automobile za potrebe lokalnog tržišta u pomenutoj fabrici još od 1997. godine, dok se izvestan broj modela iz game minhenskog giganta, koji se takođe nude kupcima u Rusiji, uvoze iz Nemačke i Amerike.

“Prodaja na ruskom tržištu, nove generacije serije 3 započinje u martu sledeće godine. Sve pripreme za početak proizvodnje u Kaliningradu teku po planu. Kupci u Rusiji mogu očekivati veoma atraktivnu ponudu i u smislu opremljenosti i mogućnosti personalizacije nove “trojke”, ali i u smislu cenovne pozicioniranosti” – rekao je on.

Tojhert je još dodao da datum pokretanja proizvodnih traka sa kojih će silaziti nova limuzina iz G20 generacije, još uvek nije preciziran.

(153)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments